BAŞKAN MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin yanında olmaya ve çeşitli destek projelerine imza atmaya devam ediyor.

Ankara 5.08.2023 12:06:00 0
BAŞKAN MANSUR YAVAŞ

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle Başkentlilerin her anında yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de emeklilerin yanında olacak. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla emeklilere çağrıda bulunan Mansur Yavaş, “İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşerilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler” dedi.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin yanında olmaya ve çeşitli destek projelerine imza atmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ekonomik şartlarda zor zamanlar geçiren emekli vatandaşların sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyeye başvuruda bulunabileceğini duyurdu.

 

“İNSANI ÖNCELEYEN BELEDİYECİLİK DARDA OLANIN YANINDA OLMAKTAN GEÇER”

 

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla emeklilere seslenen Yavaş, “https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuruda bulunabileceklerini belirterek, “İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşerilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN MANSUR YAVAŞ' EMEKLİLERE DESTEK
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19