Başkan Mehmet Kuş, Batıkent’e Yeni Yatırım Müjdeleri Verdi

Batıkent TOKİ sakinleriyle buluşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalleye gençlerin ders çalışması için etüt merkezi niteliğinde kitap otağı, tenis kortu, fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi verdi.

Güneydoğu Bölge Haberleri 10.08.2022 16:44:00 0
Başkan Mehmet Kuş, Batıkent’e Yeni Yatırım Müjdeleri Verdi

Sıcak yaz akşamlarında vatandaşların parklarda hoşça vakit geçirmesi için farklı etkinlikler düzenleyen Şanlıurfa merkez Eyyübiye Belediyesi’nin organize ettiği Açık Hava Sinema Günleri, Batıkent Mahallesi TOKİ konutları civarındaki parkta başladı.

Etkinliğe Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, belediye meclis üyeleri ile büyük bir vatandaş topluluğu katıldı.

Sinema günleri etkinliğinde Batıkent TOKİ sakinleriyle buluşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalleye gençlerin ders çalışması için etüt merkezi niteliğinde kitap otağı, tenis kortu, fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi verdi.

Vatandaşlarla sohbetinde, Batıkent Mahallesi sakinlerine müjdeler veren Başkan Kuş, koronavirüs pandemisi nedeniyle ara verdikleri bu tür etkinlikleri ardık daha sık gerçekleştireceklerini ve Eyyübiyelilerle buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

Batıkent TOKİ Mahallesi sakinlerine vaatleri olduğunu hatırlatan ve bu vaatleri yerine getirmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Kuş, “Evlatlarımız bizden kitap otağı talebinde bulunmuşlardı. Profesyoneller eşliğinde burada eğitim almak istediklerini ifade etmişlerdi. İnşallah önümüzdeki haftalarda ihalesini gerçekleştirecek ve evlatlarımıza etüt merkezi niteliğinde aile otağı kazandırmış olacağız” dedi.

Batıkent Mahallesi’ne yapılacak tenis kortu ihalesini de önümüzdeki hafta gerçekleştireceklerini, mahallede yaşayan kadınların talep ettiği fitness salonunu da en kısa sürede açacakları müjdesini veren Başkan Kuş, “Eyyübiye’de yüzme havuzu yoktu. Geçen hafta bir yüzme havuzumuzu açtık. Batıkent TOKİ’de yer arayışındayız. Buradaki yerimizi de belirleyince, inşallah Batıkent TOKİ’ye de yarı olimpik yüzme havuzu kazandıracağız” diye konuştu.

Başkan Kuş’un Batıkent TOKİ sakinlerine verdiği müjdeler büyük sevinçle karşılandı.

Büyük bir ilgiyle izlenen filmin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, halkın taleplerini dinleyerek sohbet etti.

 

Naim Süleymanoğlu İlgiyle İzlendi

Vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramının yapıldığı Eyyübiye Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri etkinliği, Eyyübiye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan tanıtım filmi gösterimi ile başladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un göreve başlamasından bu yana yapılan hizmetlerin anlatıldığı videonun ardından, dünya halter tarihinin en iyi sporcusu unvanına sahip Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu edinen Cep Herkülü Naim adlı sinema filmi gösterime girdi.

Bulgaristan asıllı Türk vatandaşı Naim Süleymanoğlu, halterde üç kez olimpiyat altın madalyası, yedi kez dünya şampiyonluğu ve altı kez Avrupa Şampiyonluğu ve 46 kez dünya rekoru kırarak, dünya halter tarihinin en iyi sporcusu olmuştu. Cep Herkülü namıyla anılan Naim Süleymanoğlu, 23 Ocak 1967’de Bulgaristan’da doğmuş, 18 Kasım 2017’de İstanbul’da vefat etmişti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29