BAŞKAN NASIROĞLU`NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Mardin ili`ne bağlı Midyat ilçesi Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu,Bu Yılki Kurbanını Suriyeli sığınmacıların kaldığı Kampta keserek kurban etini kamp sakinlerine dağıttırdı.

Gündem 17.10.2013 14:19:14 0
BAŞKAN NASIROĞLU`NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Mardin ili`ne bağlı Midyat ilçesi Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu,Bu Yılki Kurbanını Suriyeli sığınmacıların kaldığı Kampta  keserek kurban etini kamp sakinlerine  dağıttırdı.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu,Kendi Kurbanını Midyat’ta Suriyeli mültecilerin kaldığı çadır kentte keserek burada kalan mültecilere dağıttı.Başkan  Nasıroğlu,  Her yıl Kurban Bayramı’nda büyükbaş hayvan kesiyorum. Bu senede kendi kurbanımı ben Suriyeli misafirlerimizin kaldığı çadır kentte keserek etini burada kalan kardeşlerimize dağıttırdım.. Onlara yardımcı olmak, yardım elini uzatmak hepimizin vazifesidir. Kurban bayramları, paylaşmanın ve bir olmanın en güzel günleridir. Paylaştıkça büyürüz ve bir oluruz. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruğa ulaştığı günlerdir. Ve paylaşıldıkça anlam kazanır. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, huzur dolu, bir bayram geçirmenizi Allah’tan temenni ediyorum diye konuştu.

   Başkan Nasıroğlu, Suriye’den kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Midyat’taki çadır kentte kalan insanlara 60 bin TL değerinde bayramlık kıyafet yardımında da bulunduğunu  sözlerine ekledi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07