BAŞKAN NEVAF KILIÇ'TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem 15.06.2024 12:22:00 0
BAŞKAN NEVAF KILIÇ

 Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kılıç, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğine vurgu yaparak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

 

Nevaf Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:


“Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna bir dönemdir. Bu özel günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelerek manevi değerlerimizi pekiştirme fırsatı buluruz. Bayramlar, toplum olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirdiğimiz zamanlardır.

Bu anlamlı bayramda, özellikle ihtiyaç sahiplerini unutmamalı, onlara yardım eli uzatmalıyız. Kurban Bayramı, sadece ibadet yönüyle değil, aynı zamanda sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından da büyük önem taşır. İhtiyaç sahiplerine ulaşarak, onların yüzlerinde tebessüm oluşturmak, bayramın ruhunu en güzel şekilde yansıtmaktır.

Sanayici ve iş insanları olarak, ülkemizin ekonomik gücünü artırmak için çalışırken, sosyal sorumluluklarımızı da unutmamalıyız. Toplumumuzun her kesimiyle el ele vererek, daha güzel, daha huzurlu ve daha refah dolu bir gelecek için çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.”dedi.,

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN NEVAF KILIÇ' KURBAN BAYRAMI MESAJI
39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00