Başkan Özden, Ak Parti'nin Kuruluşunu Kutladı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti'nin 12.Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Haberleri 14.08.2013 14:30:08 0
Başkan Özden, Ak Parti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, AK Parti’nin kuruluşunun 12 yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Ak Parti’nin geleceğin Türkiye’sini inşa eden büyük bir parti olduğunu vurgulayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, AK Parti`nin milletiyle barışık, milletinin değerleriyle kimliğiyle iç içe, ilkeli, ahlaklı bir politikayla gelecek ve medeniyet inşası vizyonuyla hareket ettiğini söyledi. 
Ak Parti iktidarıyla Türkiye’nin her konuda ilerlediğini ve ekonomide dünyanın en iyi 16 ekonomisi arasında yer aldığının altını çizen Başkan Özden, yerel yönetimlerde olduğu gibi vatandaşlarının refah ve huzuru için yürüttüğü çalışmaları tüm dünya halkları için de yürüttüğünü ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:
’’Ülkemiz eğitim, bilim, teknoloji, inşaat, sağlık, özgürlük ve haklar da olduğu gibi her konuda ilerledi. Ülkemize yapılan yol ve yatırımlar ile Türkiye adeta yeniden inşa edilmektedir. Özellikle de ekonomide dünyanın 16 ekonomisi arasında yerini alırken, yerinde durmadan hızla ilerliyor. AK Parti’nin geniş ve sorumlu vizyonu gereği Türkiye uluslararası arenada çevremizde ve bölgemizdeki gelişmelere de kayıtsız kalmamış, dünyanın neresinde ezilen, baskı ve zulüm görenler varsa Türkiye bunların yanında olmuş, elinden geldiği ölçüde her konuda yardımını ve desteğini esirgememiştir. Türkiye’nin bu sorumlu ve cesur dış politika anlayışı aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası itibarını son derece ileri bir seviyeye taşımıştır. Ak Parti iktidarıyla Türkiye artık dünyada söz sahibi olan lider bir ülke konumuna gelmiştir. AK parti iktidarı ile yolsuzluklara set çekilmiş, hortumculara hırsızlara hesap sorulmuştur. Geçmişte Ülkemizde gerilimden medet uman, gerilimden beslenen çevrelere, çetelere, cuntacılara dur denilmiştir. Bunun yanı sıra birçok alanda yapılan atılımlar Türk siyaset tarihinin ilklerini oluşturmaktadır. Ak Parti iktidarı cumhuriyet tarihinde kırılmadık rekorlar kırmıştır. Ak Parti’nin bu başarısı, milletimizin kendi başarısıdır. Çünkü Ak Parti’nin gücünün kaynağı ve sahibi millettir. AK Parti iktidarda olduğu süreçte her seçim döneminde oylarını artırarak tek başına iktidar olmuş ve vefakar milletimizin kendisine yüklediği bu ağır sorumluluğun hakkını verebilmek için geceli gündüzlü çalışarak milletimizi, ülkemizi ve medeniyetimizi daha ilerilere taşımaya çalışmıştır. Bundan sonra da milletimizin de desteğiyle ilçemizde ve ülkemizde var gücümüzle milletimizin selameti için çalışmaya ve birilerinin değil, milletin iktidarı ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.’’DEDİ.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/ÇUBUK


35.9° / 22°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,05% 0,00
  • EURO

    37,61% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2740,78% -0,76
  • Ç. ALTIN

    4480,76% -0,12