BAŞKAN POLAT`TAN KIZILCAHAMAM`DA ESNAF ZİYARETLERİ

10 Ağustos`ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a oy ve destek isteyen Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat ve Kızılcahamam Belediye Meclis Üyeleri, Şereflikoçhisar olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde

9.08.2014 16:34:47 0
BAŞKAN POLAT`TAN  KIZILCAHAMAM`DA ESNAF ZİYARETLERİ

 10 Ağustos`ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan`a oy ve destek isteyen Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat ve Kızılcahamam Belediye Meclis Üyeleri, Şereflikoçhisar olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Başbakan Erdoğan`a en büyük desteği vereceklerini söyledi.

Başkan Polat düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, tüm Türkiye’den ve Şereflikoçhisar’dan rekor bir oy alarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine yürekten inandığını söyleyerek, , 10 Ağustos`ta halkın ilk defa Cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gideceğine vurgu yaptı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Ferda Polat yaptığı açıklamada“ Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos’ta zafer kazanarak Cumhurbaşkanımız olması için uzun süredir devam ettiğimiz esnaf ve halk ziyaretlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz. Millet olarak ilk kez kendi Cumhurbaşkanımızı kendimiz seçiyoruz. Bu önemli seçimde halkımızın Türkiye’nin geleceği için doğru karar vereceğine inanıyorum. Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı, sadece Türkiye’nin geleceği için değil, dünyadaki müslüman halkların geleceği için de son derece önemli. Bizler de memleket sevdalısı Başbakanımızın yolunda yürüyoruz 12 yılda Türkiye’yi kat , kat büyüten, IMF’den ve terörden kurtaran, ülkemizi yeniden imar ederek, Yeni Türkiye’yi inşa eden Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı olduğunda Türkiye’nin gücüne güç katacağı, 2023 hedeflerine hızla koşulacağı bir döneme girilecek.” Dedi.

Ayrıca oy kullanmanın demokratik bir hak olduğunu ve bütün vatandaşlarımıza 10 Ağustos’ta sandığa gitmelerini defaatle rica eden Polat, ilçemizden yüksek oranda bir katılım beklediklerini ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90