BAŞKAN SADULLAH GÜNEŞ'TEN TAZİYE MESAJI

Diyanet Birlik-Sen ve Türkiye Tanıtma Platformu Midyat ilçe başkanı Sadullah Güneş' yangında yaşamını yitiren vatandaşlar için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Mardin 23.06.2024 09:12:00 0
BAŞKAN SADULLAH GÜNEŞ

Diyanet Birlik-Sen ve Türkiye Tanıtma Platformu Midyat ilçe başkanı Sadullah Güneş' yangında yaşamını yitiren vatandaşlar için bir başsağlığı mesajı yayımladı.Başkan Güneş mesajında işu ifadelere yer verdi;

 

“Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasında meydana gelen anız yangınında yaşamını yitiren 12 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Çok sayıda hayvanın telef olduğu ve geniş tarım alanlarının zarar gördüğü bu yangın, Herkes gibi bizleri de  derinden üzmüştür.

Allah, ülkemizi her türlü felaketten korusun ve milletimize böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Acımız büyüktür; Hayatlarını kaybeden  vatandaşlarımızın kederli ailelerine sabır dilerim. Hemşerilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor ve yangından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çeşitli hastanelerde yatan yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi tüm afetlerden korusun .”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor