BAŞKAN ŞAHİN HERCAİ DİZİSİ OYUNCULARINA 'TURİZM ELÇİSİ''BELGESİ VERDİ

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in yer aldığı Hercai dizisi oyuncularına Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin Turizm Elçisi Beratı verdi.

Mardin 11.04.2021 14:56:00 0
BAŞKAN ŞAHİN HERCAİ DİZİSİ OYUNCULARINA

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in yer aldığı  Hercai dizisi  oyuncularına Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin Turizm Elçisi Beratı verdi.

 

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in yer aldığı dizinin kadrosunda ise Gülçin Santırcıoğlu, Güven Hokna, Ayda Aksel, Serdar Özer, İnci Şen, Servet Pandur, Cahit Gök gibi isimler yer aldığı Hercai dizisinin  yakında  final yapması bekleniyor.

 

Çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde  gerçekleşen Mia Yapım imzalı, Hercai dizisinin yapımcılığını Banu Akdeniz , senaryosu  da  Eda Tezcan tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuklarında ise Cemal Şan ile Barış Yöş’ün oturduğu  dizisinin tamamı Midyat ilçesinde çekimleri gerçekleştirildi.Midyat ilçesinin tanıtımına önemli katkı sağlayan ve Reytinglerde ilk sırlarada yer alan  Hercai dizisi oyuncularını dizi setinde ziyaret eden  Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin Tarafından Turizm Elçisi beratı sunuldu.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin şunları söyledi;

 

''İlçemizin tanıtımına katkı sağlayan Hercai Dizisinde izleyicilerin gönlüne taht kuran, aynı zamanda Turizm ilçesi Midyatımızın Turizm Elçileri olan Sayın Ebru Şahin , Sayın Akın Akınözü ve diğer oyuncularımıza Turizm Elçisi Beratı ile plaket takdim ettik.Dizi oyuncuları ve bütün dizi ekibine katkıları için teşekkür ederim''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71