Başkan Şahin: “Mamak’ı Örnek Bir İlçe Yapacağız”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak muhtarları, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Ankara 10.06.2024 19:34:00 0
Başkan Şahin: “Mamak’ı   Örnek Bir İlçe Yapacağız”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak muhtarları, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Mamak’ın geleceği ve gelişimi için fikir alışverişinde bulunulan yemekte, Mamaklıların verdiği emaneti hizmete aktaracaklarını kaydeden Başkan Şahin, “Mamak’ı hem Ankara’ya hem de Türkiye’ye örnek bir ilçe yapacağız. Ben yaptım demeyeceğim, biz yaptık diyeceğim” dedi.

 

 Hizmette gün ve saat gözetmeyiz

 

Lavanta Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemeğe Başkan Şahin’in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkanı Behçet Akdulum, Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Serkan Çetintaş, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Mamak muhtarları katıldı. Yemek sonrası değerlendirme yapan Başkan Şahin, muhtarlarla bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, yeni göreve başlayan muhtarlar için de hayırlı olsun dileklerini iletti.  Gün ve saat gözetmeden ilçeye her türlü hizmeti götürebilmek için çalıştıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Şahin, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından iş birliği ve dayanışma içinde, Mamak’a hizmet edeceklerinin altını çizdi. Şahin şöyle konuştu: “ Seçimden sonra parti rozetimi kenara koyacağım dedim ve koydum. Hizmet için kolları sıvadık. Sizlerle beraber çok şey başaracağız. Belki çok kısa zamanda hedeflerimize ulaşamayacağız ama Mamak’ı Ankara’ya ve Türkiye’ye örnek bir ilçe yapacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Ben yaptım demeyeceğim, biz yaptık diyeceğim” dedi. Birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Başkan Şahin, “Güzel bir yönetim yapacağız. En iyi şekilde çalışacağız. Mahallelerimize eşit hizmeti götüreceğiz. Bu yemekte bütün siyasi partilerden arkadaşlarımız var. Hepsine ulaşabilirsiniz. 24 saat bana ulaşabilirsiniz. Cumhuriyet Halk Partisi’nden gelen talep neyse, diğer partilerden gelen talep de aynı önemdedir, eşittir. Yeşilbayır’da bizim, Kıbrısköy’de bizim, Kartaltepe’de bizim. Bir uçtan bir uca, incitmeden, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan hizmeti götüreceğiz” dedi.

 

 Muhtarlıklara bakım-onarım desteği

 

Mamak’taki muhtarlıkları daha donanımlı, standartların üzerinde çalışma ofisleri haline getireceklerini belirten Başkan Şahin, Durali Alıç mahalle muhtarlığından başlamak üzere, mahalle muhtarlıklarını yenileyeceklerini sözlerine ekledi. Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Mamak muhtarlarının kendilerini tek tek tanıttığı programda Başkan Şahin, muhtarların istek ve dileklerini de dinleyerek, çözüme kavuşturulması konusunda bürokratlarına talimat verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00