Başkan Şahin, Muhtarlar ile İftarda Buluştu

Elmadağ Muhtarlar Derneği tarafından iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine; İlçe Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Müftüsü Faruk Turhan, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Oflaz, muhtarlar ve aileleri katıldı.

Belediye Haberleri 27.07.2013 01:42:55 0
Başkan Şahin, Muhtarlar ile İftarda Buluştu

Elmadağ Muhtarlar Derneği tarafından iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine; İlçe Kaymakamı Resul Kır,  Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Müftüsü Faruk Turhan, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Oflaz, muhtarlar ve aileleri katıldı.

 Muhtarlar ve aileleri ile sohbet ederek Ramazan aylarını tebrik eden Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, birliğin beraberliğin ve kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu. Bu mübarek ay’ın en büyük özelliklerinden olan, birlik beraberlik, dayanışma, yardımlaşma ve sevginin diğer 11 ay’da da bu şekilde olması en büyük isteğimizdir” dedi. 

 Başkan Şahin, Sanayi Sitesi ve Kentsel Dönüşüm Müjdesi Verdi.

 Yeni projeler ve devam etmekte olan projeler hakkında sorulan soruları da cevaplayan Başkan Gazi Şahin, ilçemizde; Kemalpaşa Alışveriş merkezi, Kent Meydanı, Kültür ve Sanat Merkezi, Huzur Evi ve Hasanoğlan Mahallesi Polis Amirliği inşaatları hızla devam etmekte olup, Küçük Sanayi Sitesi ve Yenice, Yenidoğan, Yeni Pınar Mahallelerimizi kapsayacak olan 52 hektarlık bir alanda uygulayacağımız Kentsel Dönüşüm projelerimizin de start aldığını müjdelemek istiyorum” dedi.

 Elmadağ Muhtarlar Derneği Dernek Başkanı İsmail Hakkı Oflaz; “ Yapılan çalışmalar İlçemizi güzelleştirmekte ve geliştirmektedir. Bu güzel çalışmalarından dolayı İlçe Belediye Başkanımız Sayın Gazi Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELMADAĞ/ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90