Başkan Şahin SMA’lı Yağız Asaf’ın Kermesine Katıldı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin SMA hastası Yağız Asaf Çağlar için Pursaklar’da düzenlenen kermese katıldı.

Ankara 7.10.2024 10:35:00 0
Başkan Şahin SMA’lı Yağız Asaf’ın Kermesine Katıldı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin SMA hastası Yağız Asaf Çağlar için  Pursaklar’da düzenlenen kermese katıldı. Çağlar ailesine destek olmak için köfte pişiren başkan Şahin, Mamak’ta da bir kermes düzenleyeceğini belirtti. Kermesten elde edilecek gelirle, Yağız Asaf’ın tedavi masraflarının karşılanması amaçlanıyor. 

 
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, SMA hastası çocuklara destek olmaya devam ediyor. Hem Mamak Belediyesi hem de şahsi olarak SMA hastalarının sesini duyurmayı sürdüren Başkan Şahin, son olarak SMA TİP-1 hastası Yağız Asaf Çağlar için düzenlenen yardım kermesine katıldı. Kermeste, SMA hastası Yağız Asaf için yapılan yardım kampanyasına bağış toplandı. Katılımcılar, yiyecek ve içeceklerin yanı sıra, doğrudan bağış yaparak da aileye destek oldular. Başkan Şahin’de kermese katılarak Çağlar ailesine moral ve destek verdi.


 
Başkan Şahin, Ankaralı Turgut’a Vefa ve Moral Konseri’nde, anne Hatice Çağlar’ı sahneye davet ederek SMA hastası çocukları Yağız Asaf için düzenlenen yardım kampanyalarına destek istemiş, elinden geleni yapacağını belirtmişti. SMA’lı çocukların yardım kampanyalarına destek veren Şahin, Yağız Asaf için düzenlenen kermese katılarak Çağlar ailesinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

 Pursaklar Beşyol Meydanı’nda düzenlenen kermeste gözleme ve köfte satan gönüllüler arasında yerini alan Başkan Şahin, ızgaranın başına geçerek köfte de pişirdi. Kermeste satılan ürünlerden elde edilecek gelirle, Yağız Asaf’ın tedavi masraflarının karşılanması amaçlanıyor. 


 
Kermeste vatandaşlarla da sohbet eden Şahin: “SMA’lı çocuklarımızın durumu çok zor. İlaçlar ithal ve çok pahalı ama birlik olursak tüm SMA’lı çocuklarımızın tedavisini gerçekleştirebiliriz” dedi. Çağlar ailesine desteğini sürdüreceğini belirten Başkan Şahin, Yağız Asaf için Mamak’ta da bir kermes düzenleyeceğini belirtti. Çağlar ailesinin her zaman yanında olduğunu dile getiren Başkan Şahin: “Siz yeter ki beni çağırın. Nerede olursa olsun gelirim” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.5° / 20.2°
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,27% 0,11
  • EURO

    37,63% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2916,40% -0,16
  • Ç. ALTIN

    4900,39% 0,00