Tarih: 16.07.2024 12:02

BAŞKAN ŞAHİN'DEN MAMAK DURALI ALIÇ MAHALLESİNDE İNCELEME!

Facebook Twitter Linked-in

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Türkiye- Kazakistan Dostluk Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, parkın içerisinde Mamak Belediyesi’nce inşa edilen Durali Alıç Mahalle Muhtarlığı binasında da incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleriyle muhabbet eden Başkan Şahin, çocukların isteğini de kırmayarak, çocuklarla bisiklet yarışı yaptı.

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçenin dört bir yanındaki çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Yoğun bir mesaiyle çalışan Başkan Şahin, ‘yerel yönetim yerelde yapılır’ anlayışıyla belediyenin devam eden yatırımlarını yerinde takip ediyor. Bu kapsamda, Mamak Belediyesi’nin 13 bin 896 metrekarelik alanda Durali Alıç Mahallesi’nde bulunan Türkiye- Kazakistan Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı, ekiplere kolaylıklar diledi. Çocuk oyun alanından portatif yüzme havuzuna, bisiklet yolundan koşu yoluna kadar birçok donanıma sahip parkın sosyal donatı alanlarının, yeşil dokusuyla vatandaşları karşıladığını kaydeden Başkan Şahin, çevre düzenlemesinden parkta yapılması gereken bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ekiplere talimat verdi.

 

Durali Alıç Mahallesine Yeni Muhtarlık Yolda

 

Yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşan Başkan Şahin, Mamak’ın 64 mahallesi, 700 bini aşan nüfusuna hizmetin en iyisini götürebilmek için yoğun mesaisini sürdürüyor. Şahin, Türkiye-Kazakistan Dostluk Parkı içinde Mamak Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Durali Alıç Mahalle Muhtarlığı binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 50 metrekarelik alanda, kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan muhtarlık binası tamamlandığında, sekreter odası, muhtar çalışma odası, mutfak ve lavabo yer alacak. Mahalle muhtarlarının vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Başkan Şahin, “Böyle önemli bir görevi üstlenen kıymetli muhtarlarımızın daha kaliteli hizmet sunmaları için Mamak Belediyesi olarak bizler de üzerimize düşeni yapıyor ve çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Çocuklarla Bisiklet Yarışı

Başkan Şahin, ziyaret sırasında vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çocukların mutluluklarına, sevinçlerine ortak olan Şahin, bisiklet süren çocukların yarış isteğini de kırmadı, çocuklarla birlikte pedal çevirdi, yarıştı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —