Başkan Şahin'den yoğun ziyaret temposu

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran Midyat Belediyesi ilçe genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mardin 13.06.2021 15:18:00 0
Başkan Şahin

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran Midyat Belediyesi ilçe genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

AK Partili Midyat Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, ilçenin dört bir yanında devam eden belediye çalışmalarında incelemelerde bulundu. Şahin yoğun bir tempoda, ziyaret ve incelemelerini aralıksız sürdürüyor.

 

Adeta inşaat haline dönen ilçede hummalı çalışmalar devam ederken, Başkan Şahin, Midyat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol, parke, mesire alanı, spor kompleksi, park, bahçe, çevre düzenlemesi, restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi aldı.

 

Başkan Şahin, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da sohbet ediyor. Her vatandaşın talebini isteğini bizzat dinliyor.

 

Ziyaret Mahallesi ziyaret

 

Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilk önce kırsal Ziyaret Mahallesindeki Şeyh Salim Ensari Türbesi'nde incelemelerde bulundu. Burada, türbede yapılan restorasyon, çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaret Mahallesi Muhtarı Murat Özgül, Başkan Şahin’in nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Başkan Şahin, çalışanlara da kolaylıklar diledi. Başkan Şahin Ziyaret Mahallesinde bir süre incelemelerine devam etti. 

 

Doğançay Mahallesi ziyaret

Çalışmalara ilişkin incelemelerini Doğançay Mahallesinde devam ettiren Başkan Şahin, burada da yapılan yol ve parke çalışmalarını kontrol etti. Muhtar Nasrettin Doğan yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Şahin'e teşekkür etti.

 

Akçakaya Mahallesi ziyaret

Program çerçevesinde yapılan çalışmaları incelemelerde bulunmasının ardından, Başkan Şahin daha sonra merkez Akçakaya ve Işıklar Mahallesi'ne geçti. Burada ev sokak restorasyon çalışmalarını inceleyen başkan Şahin, tarihi kente ziyaret gelen bazı turistlerle ilgilenerek bir süre sohbet etti. Esnaf ziyaretinde de bulunan Şahin vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Konuk Evi etrafında yapılan yapıları inceledi.

 

Spor Kompleksi son aşamasına geldi

Daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ne geçen Başkan Şahin ve beraberindekiler, bitme aşamasına gelen uluslararası standartlara sahip spor kompleksinde incelemelerini sürdürdü. 1250 metrekare kapalı alana sahip uluslararası standartlara uygun 25 metrelik yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzunda yapılan çalışmaları inceledi. Gerçekleştirdikleri faaliyetler için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bağlar Mahallesinde ziyaret

Öte yandan Başkan Şahin, incelemeleri sırasında Bağlar Mahallesine geçerek burada yapılan yol çalışmalarını inceledi. Yetkililerden bilgi alan Şahin, yolun bir an önce bitirilmesi talimatını verdi. Bağlar mahallesinde yapılan park, yol çalışmalarının ardından TOKİ ‘de yapılmakta olan, kültür merkezi, havuz, yeşil alan ve park çalışmalarında incelemelerde bulundu.

 

Ulucami Mahallesi ziyaret

Başkan Şahin, Midyat Belediyesince Ulucami, Ortaçarşı mahallelerinde başlatılan 2. Etap sokak sağlıklaştırma çalışmaları, mağara ve restorasyon çalışmalarında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra, Kent Müzesinde yapılan ve bitme aşamasına gelen restorasyon ve ışıklandırma çalışmalarını inceledi. Mahallede etrafını saran çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Şahin, ‘En büyük Başkan bizim Başkan’ diye seslenen çocuklara oyuncak dağıttı.

 

Ayrıca Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarına katılan işçileri ziyaret ederken tatlı ikram etti.

 

Başkan Şahin'e, Fen İşleri Müdürü Veysel Tunç, Sosyal Yardım Müdürü Mehmet Onur eşlik etti.Yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardında, Başkan Şahin taziye ziyaretlerinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


Anahtar Kelimeler: Başkan Şahin' yoğun ziyaret temposu
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00