BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN TOKİ KONUTLAR BÖLGESİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Mardin'in Midyat ilçesinde Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , yoğun çalışma mesai arasında vatandaş ziyaretini ihmal etmiyor.

Mardin 13.08.2023 09:26:00 0
BAŞKAN  VEYSİ ŞAHİN TOKİ  KONUTLAR BÖLGESİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Mardin'in Midyat ilçesinde Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , yoğun çalışma mesai arasında vatandaş ziyaretini ihmal etmiyor. 

 

Cuma Günü Bağlar Mahallesi Toki Konutlar Bölgesinde ziyaretler gerçekleştiren Başkan Veysi Şahin ,Midyat Belediyesinin  Yaptığı  ve yapacağı  çalışmaları vatandaşlara anlatarak , mahalle halkının talep ve isteklerini dinledi.

 

Başkan Veysi Şahin, Göreve geldiği günden bu güne kadar düzenli olarak esnaf ve vatandaş  ziyaretleri  gerçekleştiriyor. Mahalle ziyaretlerini de  mesai kavramı gözetmeden ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Cuma Günü Bağlar Mahallesi Toki Konutlar Bölgesinde esnaf ziyareti yaparak esnafların görüş ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Şahin, Mahallede vatandaş ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. doğru ve yerinde kararlar almak için esnaf ve vatandaşlar  ile istişarenin önemine değindi.

 

Başkan Şahin , Park içerisinde dinlenen hanımların davetini geri çevirmedi. Hanımlar, Başkan Veysi Şahin’e çay ve boğaca ikram etti.Park içerisinde oynayan çocuklarla da sohbet eden Başkan  Şahin,  ikram edilen   çay eşliğinde hanımlarla sohbet etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

 

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00