BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN VE MİDYAT BELEDİYESİ YARDIM EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNİ ADIM ADIM GEZDİ

Afetin ilk anlarından itibaren büyük destekler veren Midyatlı hayırseverlere teşekkür eden Başkan Veysi Şahin , “Sımsıkı sarılacağız ve inşallah yeniden o eski güzel günlere kavuşacağız” dedi.

Mardin 21.02.2023 08:09:00 0
BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN VE MİDYAT BELEDİYESİ YARDIM EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNİ ADIM ADIM GEZDİ

Afetin ilk anlarından itibaren büyük destekler veren Midyatlı  hayırseverlere teşekkür eden Başkan Veysi Şahin , “Sımsıkı sarılacağız ve inşallah yeniden o eski güzel günlere kavuşacağız” dedi. 

Bir 2 kişi görseli olabilir

AFAD verilerine göre 6 Şubat saat 4.17'de meydana gelen Maraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem birçok ilde hissedildi; yıkıma ve can kaybına sebep oldu. Bu deprem, 1939 Erzincan depreminden sonra ülkede yaşanan en büyük deprem. 6 Şubat saat 13.24'te Maraş Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Asrın Afeti olarak nitelenen  ve 11 il'de yıkıma neden olan Deprem den etkilenen illere Yardım Ekibi ile birlikte yaralara merhem olmak üzere  Kurtarma ve Yardım ekipleri ile birlikte giderek Depremzedelerin kurtarılması ve Yardım götürülmesi için hiç durmaksızın çözüm arayan Midyat Belediyesi ve Başkan Veysi Şahin durmaksızın bu çabalarını sürdürdü.

Bir 18 kişi görseli olabilir

İlk andan itibaren yaraları sarmak adına büyük gayret içerisinde olduklarını hatırlatan Midyat Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin  “Depremin ilk anından  itibaren Deprem Bölgesine  geçtim ve   yardım toplama merkezlerinin Koordinasyonunu sağladım.  Deprem bölgesinde hayatı normalleştirmeye yönelik çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor ancak bir de oralardan Midyat ilçemize  gelen depremzedelerimiz  var. Onların da ihtiyaçlarının karşılanması çok önemli  Yine Midyat ilçemizde  kardeşlik mağazasında giyimden gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kimse rencide edilmeden, paranın geçmediği mağazada depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanıyor. Yine  ilçedeki görevli öğretmenlerimiz burada çocuklara moral veriyor. Ailelere psikolojik danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı. Midyat Halkına da sağladıkları yardımlar ve Depremzedelere kucak açtıkları  için müteşekkirim. Bugüne kadar herkes imkanları nispetinde yardım ulaştırmaya devam ediyor. Tüm Midyat halkına şükranlarımı sunuyorum' 'Dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve yol görseli olabilir

Deprem bölgesi için Midyatlı  hayırseverlerin ilk günden itibaren çok güzel destekler verdiğini ifade eden Başkan Veysi Şahin , “Başta gıda olmak üzere desteklere bir süre daha talibiz. Yardımların gerek bölgeye gerekse de buradaki afetzedelere ulaştırılması adına, tüm ekibimizle büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Depremzedelere geçmiş olsun diyorum. Başımız sağ olsun, acımız büyük. Deprem Bölgesinde  Hayatı normale döndürmek için sımsıkı sarılacağız ve inşallah o eski güzel günlere yeniden hep birlikte  döneceğiz” dedi.

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00