BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN'DEN TBMM'DE DİLE GETİRİLEN ''MAHALLELERE HİZMET GİTMİYOR''İDDİALARINA YANIT
Midyat Belediyesi, DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan’ın TBMM’de dile getirdiği "mahallelere hizmet sunulmuyor" iddialarına yanıt verdi.
Midyat Belediyesi, DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan’ın TBMM’de dile getirdiği "mahallelere hizmet sunulmuyor" iddialarına yanıt verdi.
MARDİN/MİDYAT – Midyat Belediyesi, bir süre önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme gelen ve ilçedeki bazı mahallelere hizmet götürülmediği yönündeki eleştirilere ilişkin bir basın açıklaması yayımladı.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, Mardin Milletvekili George Aslan’ın iddialarının sahadaki gerçeklerle bağdaşmadığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
"Hizmetlerden Haberdar Olmadığı Görülmektedir"
"Mardin Milletvekili Sayın George Aslan’ın, Midyat’ta yaşayan Süryani ve Ezidi hemşehrilerimizin bulunduğu mahallelerde hayata geçirdiğimiz hizmetlerden haberdar olmadığı açıkça görülmektedir. Midyat ilçemiz genelindeki tüm mahallelerimizde olduğu gibi, Süryani ve Ezidi vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı yerleşim alanlarında da altyapı ve üstyapı hizmetleri; planlı, programlı ve eşitlik ilkesi gözetilerek yürütülmektedir."
"Dil, Din ve İnanç Ayrımı Yapılmıyor"
Açıklamada, belediyecilik hizmetlerinde hiçbir ayrım gözetilmediğinin altı çizilerek, "İlçemizin hiçbir mahallesinde dil, din, inanç veya kimlik ayrımı yapılmaksızın hizmet sunulmaktadır. Mardin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen bu hizmetlerde; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay Akkoyun'a ve ilgili kurumlara katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." denildi.
Midyat Belediyesi, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla paylaşılan bu açıklamayla beraber, ilçenin dört bir yanında çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''denildi.
ARTUKLU HABER AJANSI
-
1
ŞAHSENEM’DEN NEVRUZ’DA İZMİR’E UNUTULMAZ GECE
-
2
DOĞAN BEKİN AKARYAKIT ÜRÜNLERİNDEN ÖTV VE KDV'NİN GEÇİCİ OLARAK KALDIRILMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERDİ
-
3
ikiye on Kala 'dan Çanakkale’de Anlamlı Konser
-
4
BAŞKENTTE SANATIN ‘YAVAŞ’ RİTMİ: GÜNSU SARAÇOĞLU ARTANKARA’DA
-
5
AGM Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Ziya Cönge, Milli Takım Görevinde
-
6
ANKARA'DA VATANDAŞLAR RAMAZAN BAYRAMINDA PARKLARA AKIN ETTİ
-
7
ArtHan Galeri, Seden Erşen’in Martini Etkisi’ne ev sahipliği yapıyor.
-
8
“Köpek Balıklarının Dünyası” Sergisi Saint-Joseph Lisesi’nde
-
9
DİKA 6 UZMAN PERSONEL ALIMI YAPACAK!
-
10
MARDİN'İN YEŞİLLİ İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
-
11
ANFA GÜVENLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAMDA TEDBİRLERİ ARTIRDI
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,51% 0,06
-
GRAM ALTIN
6352,07% 1,21
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16



