BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN'DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin,14 mayıs seçimleri öncesi ilçenin farklı yerlerindeki seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Mardin 13.05.2023 15:02:00 0
BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin,14 mayıs seçimleri öncesi ilçenin farklı yerlerindeki seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. 

      

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , “14 Mayıs'ta Midyat ilçesinden Türkiye'ye güçlü bir mesaj vererek Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden 13. Cumhurbaşkanı olarak seçmek için sürekli sahadayız” dedi.

 

Türkiye’nin tarihi öneme sahip bir seçim gerçekleştireceğini vurgulayan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin  “Çok az bir zaman kaldı. O nedenle bütün enerjimizi vererek, bu seçimleri açık farkla kazanmak için ilçe teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor” dedi.

 

Midyat  Belediye Başkanı Veysi Şahin  “Canımızın son damlasına kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almak, desteklerimizle onun başını önüne eğdirmemek için çalışıyoruz. 14 Mayıs'ta da bunu inşallah göstereceğiz. Sizlerin hizmetkarıyız dedik. Bir belediye başkanı olarak değil bir kardeşiniz olarak bir hizmetçiniziz. Cenabıhak sayın Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun. Bu hain cepheye şer ittifakına karşı da muzaffer etsin. Şayet diğerleri seçimi kaybettiği zaman iyi düşünün Amerika üzülecek, Avrupa Birliği üzülecek, İsrail üzülecek. PKK üzülecek, 7 düvel karşımızda olan insanlar üzülecek. Onları üzmeye, onları dertlendirmeye devam edeceğiz.   Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı gibi, Terörün bol olduğu özellikle Gabar bölgesinde yeni bulunan kuyularla 100 bin varil çıkaracak bir petrol kaynağı bulundu. Bunlar hop oturup hop kalkıyorlar. Ki bu 100 bin varille de sınırlı değil. Gabar'da bulunan Petrol  ile  günlük kullandığımız petrolün üçte birini yerli imkanlarla inşallah elde edeceğiz. 14 Mayıs Millet İttifakı'nın çöküşü olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da zaferi olsun, başı dik. Yolu açık olsun” dedi,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00