BAŞKAN YAŞAR, ESNAF ZİYARETİNDE

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Yaşar, talepleri dinleyerek sorunların çözümü için kurmaylarına notlar aldırdı. Yenimahalle'de büyük bir değişim yaşandığını söyleyen esnaf, yapılan tüm çalış

Belediye Haberleri 10.06.2013 13:11:22 0
BAŞKAN YAŞAR, ESNAF ZİYARETİNDE

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Yaşar, talepleri dinleyerek sorunların çözümü için kurmaylarına notlar aldırdı. Yenimahalle’de büyük bir değişim yaşandığını söyleyen esnaf, yapılan tüm çalışmalar için Yaşar’a teşekkür etti. 

Yaşar, sokak sokak gezdi

İşyerlerine tek tek girerek genç-yaşlı herkesle sohbet eden Yaşar vatandaşların sorunlarını dinledi. Yapılan hizmetleri her zaman vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirten Yaşar, “Vatandaşlarımızın isteklerini ve taleplerini dinleyerek Yenimahalle genelinde büyük adımlar atıyoruz. 4 yıl gibi kısa bir sürede yaptığımız yatırımlar büyük takdir topluyor. Yenimahalle Belediyesi bugün hizmetleri ile örnek bir belediye haline geldi.Bu başarıyı vatandaşlarımız ile işbirliği ve diyalog içinde yakaladık” dedi. 

Başarı sokakta belli olur

Yerel yönetimlerde başarı ya da başarısızlığın sokakta belli olduğunu belirten Yaşar, makam belediyeciliği yapmadıklarını söyledi. Yaşar, “Başarı ya da başarısızlık sokakta anlaşılır. Makam koltuklarından kalkmayanlar, sokağa inmeyen, vatandaşlarıyla buluşmayan yöneticiler hizmet de üretemezler” diye konuştu. Esnaf ve vatandaşlar ise bu tür ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek Yaşar’a teşekkür etti.


ABDULLAH ORTAÇ-(AHA)ANKARA


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64