BAŞKAN YAŞAR ŞENTEPE MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe mahalle muhtarlarına bölgeye yapacağı hizmetleri anlattı. 10 muhtarla öğle yemeğinde bir araya gelen Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nin bu dönem yapacağı hizmetlerle Şentepe'nin şenleneceğini söyledi.

18.08.2014 11:47:50 0
BAŞKAN YAŞAR ŞENTEPE  MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe mahalle muhtarlarına bölgeye yapacağı hizmetleri anlattı. 10 muhtarla öğle yemeğinde bir araya gelen Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin bu dönem yapacağı hizmetlerle Şentepe’nin şenleneceğini söyledi.
Yeni döneminde hizmet atağına geçen Yenimahalle Belediyesi, ilçenin her bölgesinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Dev projelerden altyapı ve üstyapı hizmetlerine kadar her alanda yapılan çalışmaları titizlikle denetleyen Yaşar, Şentepe’ye yapılacak yatırımları mahalle muhtarlarıyla paylaştı.

10 mahalle muhtarıyla öğle yemeğinde buluşan Yaşar, Pamuklar Mahallesi’ne kapalı pazar yeri yapacaklarını müjdeledi. Çalışmaların yakında başlayacağını belirten Yaşar, yine Pamuklar bölgesine önümüzdeki yıl içinde bir sağlık ocağı kazandırmayı planladıklarını anlattı. Yaşar, “Şentepe’nin her mahallesindeki eksiklikleri tespit ediyoruz. Bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi için ekiplerimiz titiz bir çalışma yürütüyor. Bu noktada sizin de desteğinizi bekliyoruz. Amacımız Şentepe’nin daha da şen olmasıdır” dedi.

Bütün mahallelerde asfalt ve kaldırım sorunu kalmayacağını kaydeden Yaşar, yeşil alanların arttırılması için de çalışma başlatacaklarını ifade etti.

Muhtarların taleplerini de dinleyerek not alan Yaşar, yemeğin ardından Şenete’de vatandaşlar ve esnaflarla ayaküstü sohbet etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00