BAŞKENT`TE BÜYÜK KAZA!

Başkent Ankara`da bir belediye otobüs dikimevinde durağa daldı. Kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

1.10.2015 13:59:04 0
BAŞKENT`TE  BÜYÜK KAZA!

Başkent Ankara'da bir belediye otobüs dikimevinde durağa daldı. Kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.Mamak-Kızılay arası sefer yapan Belediye otobüsü ,şöförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda hızla otobüs durağına girmesi ile,durakta bekleyen vatandaşlara çarpması neticesinde ilk alınan bililere göre 12 ölü ve onlarca yaralının hastanelere sevk edildiği öğrenildi.

Öğlen saati olması nedeniyle durakta bekleyenlerin çok olması ,Ölü ve yaralı sayısının artmasına neden oldu.

 Dikimevi'nde meydana gelen feci trafik kazasında, Kontrolü kaybeden belediye otobüsü durakta bekleyen yayaların arasında daldı. Olay yerinde çok sayıda ölü yaralı olduğu bildirildi.Alınan ilk bilgilere göre 12 kişinin hayatını kaybettiği ve yaralı sayısının çokluğu nedeniyle ölü sayısının artmasından endişe edildiği öğrenildi.

Olay yerine onlarca Ambulans ve Polis sevk edildi.İlk yardım ekipleri olay yerinde yaralılara ilk müdahalede bulunduktan sonra yaralılar en yakın hastanelere sevk ediliyor.

 

Polis kaza yerinde gerekli emniyet tedbirleri alarak,vatandaşları kaza yerinden uzak tutmaya çalışıyor.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Dikimevinde meydana gelen Feci Trafik kazasına ilişkin  yaptığı açıklamada 11 kişinin hayatını kaybettiğini 8 kişinin de yaralandığını açıkladı.Vali Mehmet Kılıçlar, Belediye otobüs şoförünün ifadesinin alınmak üzere emniyete götürüldüğünüifade etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor