BAŞKENT`TE MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

Mardin?in tanınmış ailelerinden, Ankara Balgat semtinde bulunan meşhur EYVAN restoranın sahibi ŞEHMUS ULUSOY ve MUHTEREM ULUSOY `un ogulları FATİH ULUSOY ile Ankara`nın saygın ailelerinden İHSAN GÜLER ve NESLİHAN GÜLER` ın kızı SEZİN GÜLER Ankara`da gerç

11.09.2015 14:20:51 0
BAŞKENT`TE MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

Mardin’in tanınmış ailelerinden, Ankara Balgat semtinde bulunan meşhur EYVAN restoranın sahibi ŞEHMUS ULUSOY ve MUHTEREM ULUSOY 'un ogulları FATİH ULUSOY ile Ankara'nın  saygın ailelerinden İHSAN GÜLER ve NESLİHAN GÜLER' ın kızı SEZİN GÜLER Ankara'da gerçekleştirilen Muhteşem Mardin Düğünü ile hayatlarını birleştirdi.

Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi   havuz başında yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, alanı dolduran misafirler doyasıya eğlendi..

               FATİH ULUSOY ve SEZİN GÜLER in   Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde gerçekleşen    görkemli düğününe  25.dönem Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey ve Eşi,İş Adamı Necati Yağcı,Eski Mardin Valisi Temel Koçaklar, siyasetçiler, iş adamları,  İş ve sanat dünyasının tanınmış simaları, bir çok sayıda Mardinli Hemşerimiz ve  700 e yakın seçkin davetli katıldı.

               Mardin’den özel olarak Düğün için Ankara’ya davet edilen Mardin’in Gülü lakaplı  Semir ORTAÇ ve Müzik Grubunun sahne aldığı Düğünde  davetlilere, Mardin Müziğinin en güzel eserleri seslendirildi . Semir ORTAÇ ve Grubu Sahnede dinleyenlerin isteklerini kırmadan yerine getirerek, gece gec saatlere kadar Mardin Müziğinin efsane parçalarını seslendirdi, dinleyenleri adeta mest etti. Sahne aldıkları süre boyunca davetlileri Halay ve Danslarla sahnede coşturmasını bilen Semir Ortaç ve  Müzik Grubu Davetliler, tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

               Fatih ve Sezin yapılan nikâh töreninde Nikah Memuruna ‘’Evet’’ derken, mutluluktan adeta havalara uçuyordu. Birbirlerine iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü veren  ve Artuklu Haber’e duygularını  yansıtan  Fatih ve Sezin "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" diye konuştu.

Artuklu Haber ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;İSMAİL DİNÇEL


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00