BAŞKENT ANKARA'DA ARTUKLU BELEDİYESİ STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

Ülkenin her yanından gençlerin yoğun katılımıyla Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Tam Bana Göre Festivali’ne katılan Artuklu Belediyesi standına yoğun ziyaretçi akını yaşanıyor.

Mardin 8.10.2022 17:25:00 0
BAŞKENT ANKARA

Ülkenin her yanından gençlerin yoğun katılımıyla Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Tam Bana Göre Festivali’ne katılan Artuklu Belediyesi standına yoğun ziyaretçi akını yaşanıyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 5 - 9 Ekim 2022 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesinde bu yıl 2.'si düzenlenen “Tam Bana Göre Festival” yoğun bir katılımla kapılarını ziyaretçilere  açtı.

 

FESTİVALİN AÇILIŞINI CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YAPTI

Ankara’da milyonlarca genci coşturacak festivalin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, "AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın düzenlediği festivale hoş geldiniz. Bu festivalin geçen yıl ilkini yapmış, gençlerimizden çok büyük beğeni almıştık. Geçen yıl 1 milyon gencimizin katıldığı festivalin ikincisine katılmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Festivalin Ankaralılara, tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ankara yaklaşık 300 etkinliğe ev sahipliği yapacak. Birbirinden içerikli programlar icra edilecek" dedi.

 

Festivalde açılan Artuklu Belediyesi standına ziyaretçi akaını sürüyor.Festivalin 4.gününün hafta sonuna denk gelmesi dolayısıyla yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Artuklu Belediyesi standında ziyaretçileri Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ve Meclis üyesi Hülya Hekimoğle ile Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşle Müdürü Mehmet Sıraç Ballı tarafından karşılanıyor.

 

Artuklu Belediyesi standına ziyaretçilire Mardini tanıtan Bröşürlerin yanısıra ,Mardin Badem Şekeri,Süryani Çöreği,Mardin Kahvesi ikram ediliyor.Mardin'e özgü Mırra kahvesinin de ikram edildiği Artuklu Belediyesi standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

 

Tam Bana Göre Festivali yarın akşam sona erecek.

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07