BAŞKENTİN MİTİNG ALANLARINDA YOĞUN TEMİZLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, darbe girişimin yaşandığı 15 Temmuz?dan bu yana her gün on binlerce Ankaralı`nın ?demokrasi nöbeti? tuttuğu Ankara Kızılay Demokrasi Meydanı?nı her gün yıkayıp temizleyerek, bir sonraki güne hazırlıyor.

9.08.2016 12:10:43 0
BAŞKENTİN MİTİNG ALANLARINDA YOĞUN TEMİZLİK

 Ankara Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, darbe girişimin yaşandığı 15 Temmuz’dan bu yana her gün on binlerce Ankaralı'nın “demokrasi nöbeti” tuttuğu Ankara Kızılay Demokrasi Meydanı’nı her gün yıkayıp temizleyerek, bir sonraki güne  hazırlıyor.

Fetullah Terör Örgütü (FETÖ) üyesi darbeci hainlerin yüzlerce vatandaşı katlettiği kanlı gecenin ardından başlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de her gece katıldığı şölen havasındaki demokrasi nöbeti 23. günü tamamladı.

         Başta siyasiler olmak üzere, sivil toplam örgütü kuruluşlarının, sanatçıların, sporcuların, üniversitelerin destek verdiği Kızılay Demokrasi Meydanı’nda, her gün bir başka şölen ortamı yaşanıyor. Çoğu vatandaşın sabahladığı Güvenpark’ı dolduran Başkentliler, alandan ayrılmak istemiyor.

         Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ekipleri de demokrasi şöleninin ardından yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Kızılay Demokrasi Meydanı’nı tamamlayan ve Emniyet Abidesi’nin de yer aldığı tarihi Güvenpark’ta gün boyu temizlik yapan Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, alanı baştan sona yıkayıp temizliyor ve bir sonraki şölene hazırlıyor.

Büyükşehir temizlik ekipleri, Kızılay’da cadde ve kaldırımları da her gün  yoğun bir şekilde temizliyor.  

-BEŞTEPE’DE YOĞUN TEMİZLİK ÇALIŞMASI

         Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve demokrasi şöleni için her akşam binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde de düzenli  olarak temizlik faaliyeti sürdürüyor.

Ekipler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni çevreleyen bulvarlarda ve yeşil alanlarda 7/24 çöpleri topluyor, yıkama ve temizlik yapıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07