BAŞKENTİN TRİBÜNLERİ ARTIK TEK YÜREK

Ankara Kulübü Derneği öncülüğünde Ankara Konağı?nda gerçekleştirilen tribün liderleri sabah kahvaltısı etkinliğinde Ankaragücü, Gençlerbirliği, Hacettepespor tribün grupları bir araya geldi.

16.04.2016 12:40:10 0
 BAŞKENTİN TRİBÜNLERİ ARTIK TEK YÜREK

Ankara Kulübü Derneği öncülüğünde Ankara Konağı’nda gerçekleştirilen tribün liderleri sabah kahvaltısı etkinliğinde Ankaragücü, Gençlerbirliği, Hacettepespor tribün grupları bir araya geldi.

ANKARA SAHİPSİZ

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Ankara’nın birçok alanda olduğu gibi sporda da sahipsiz olduğunu belirterek şunları söyledi: Avrupa’da şampiyon çıkaramayan tek başkent , Ankara’dır. Uzun zamandı Ankara’da milli maç oynanmıyor. Yerel odaklı spor tesisleri yetersiz, stadımız eski ve Ankara’ya küçük geliyor. Tüm bunlar ortadayken Ankara’nın ne sporu ne de tribünleri gerektiği şekilde gelişebiliyor. Artık Ankara’yı yönetenler ya bunları görmezden gelmeyi bırakacak ya da biz onları bırakacağız.”

TRİBÜNLER ÖRNEK OLMALI

Ankaragücü Tribün Lideri Koray Akdoğan ise “ülkemizin geçtiği bu zor günlerde bizim bu birlik ve beraberliğimiz herkese örnek olmalı” dedi.

Gençlerbirliği Tribün Liderlerinden Murat Kahramaner Ankara’nın yerel değerlerinin göz ardı edildiğini ve Ankaralıların yerelde söz sahibi olacak imkanları bulamadığını ; bu yüzden de yerel unsurların kan kaybettiğini ifade etti.

Hacettepe Tribünleri adına söz alan Lütfü Yanar , “Ömrüm yettiğince Ankara Tribünlerini ve takımlarını destekleyeceğim. Gördüğüm bu manzara ile guru duyuyorum’ dedi.

SEYMENLER İÇİN TEZAHÜRAT

Sunuculuğunu Ankara Kulübü Derneği Yenimahalle Şubesi Başkanı Hamit Başkaya’nın yaptığı etkinlikte sahne alan Ankara Kulübü Seymenleri tribün liderlerinden yoğun ilgi gördü. Seymenlerin gösterisi bitince “Ankara sizinle gurur duyuyor” sloganları atıldı.

Kahvaltıya katılan tribün liderlerine birer adet Seymen heykeli takdim edilirken , çekilen toplu fotoğraflar ile etkinlik sona erdi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI(AHA)ANKARA

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00