BAŞKENTLİ EMEKLİLER TANITIM TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve sosyal açıdan desteklemek amacıyla Batıkent’te hizmete açılan Emekliler Etkinlik Merkezi’nde bir araya geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve sosyal açıdan desteklemek amacıyla Batıkent’te hizmete açılan Emekliler Etkinlik Merkezi’nde üyeleri kahvaltıda bir araya getirdi.
Emekliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte üyelere hizmet vermeye başlayan Emekliler Meclisi hakkında bilgiler verilip fikir alış verişinde bulunuldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, insanı hayatın içine katan çalışmaları ve projeleriyle örnek olmaya devam ediyor.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Emekliler Haftası dolayısıyla Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
EMEKLİLER MECLİSİ KURULDU
Başkentin gelişimine ve kalkınmasına dair önerilerin görüşüldüğü, sorunların belirlenmesi, bilgi ve tecrübelerin genç kuşaklara aktarılmasını amaçlayan, Ankara’da yaşayan 60 yaş ve üzeri emekli vatandaşların oluşturduğu Emekliler Meclisi kuruldu.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmetlerini sürdüren Emekli Lokallerine, üyeler arasında seçim yapılarak 50 asil ve 50 yedek üye belirlenerek onların arasında yapılacak olan seçimle göreve gelecek 10 kişilik genel kurul üyeleri hizmet vermeye başlayacak.
‘‘EMEKLİLER MECLİSİ ANKARALILARA HİZMET EDECEK’’
Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlıların yaşam kalitesini artırarak hizmetlerini sürdüreceklerini dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Yaşlı Hizmetleri ve Şefkat Evleri Şube Müdürü Esin Mızrak hizmet vermeye başlayan Emekliler Meclisi ile ilgili şu bilgileri verdi:
‘‘Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak Emekliler Meclisi, emeklilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulup tartışılması kentin gelişmesine ve kalkınmasına dair önerilerin görüşülüp sorunların belirlenmesi, bilgi ve tecrübelerin paylaşılması ile genç kuşaklara aktarılması için Ankara’da yaşayan 60 yaş üstü vatandaşlarımızdan oluşan ekiple hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Daire Başkanlığımız bünyesinde hizmet veren emekli lokallerimizden oluşan 50 asil 50 yedek üyeden oluşacak şekilde 10 kişilik bir kurul, bu 50 üyeden seçilerek tüm Ankaralılara hizmet verecektir.
,
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
2
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
3
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
4
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
5
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
6
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
7
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
8
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
9
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
10
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
11
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,30
-
EURO
51,09% 0,19
-
GRAM ALTIN
6306,79% 0,98
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00



