BAŞKENTLİ OTOMOTİVCİLERDEN ÖRNEK ÖRGÜTLENME

Başkent Otomotivcileri Derneği`nin Ankara Ticaret Odası`nda düzenlediği istişare toplantısı otomotivcilerden yoğun ilgi gördü. MÜSİAD Ankara İl Başkanı Sayın İlhan Erdal, Ankara İl Trafik Şube Denetleme Müdürü Sayın Erdal Onursal ve Ankara Büyükşehir Bele

17.10.2014 16:43:48 0
BAŞKENTLİ OTOMOTİVCİLERDEN ÖRNEK ÖRGÜTLENME

Başkent Otomotivcileri Derneği`nin Ankara Ticaret Odası`nda düzenlediği istişare toplantısı otomotivcilerden yoğun ilgi gördü. MÜSİAD Ankara İl Başkanı  İlhan Erdal, Ankara İl Trafik Şube Denetleme Müdürü  Erdal Onursal ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı   Kemal Sorunur`un da katıldığı istişare toplantısında sektörün sorunları bütün boyutlarıyla masaya yatırıldı.

Başkent Otomotivcileri Derneği`nin kurulduğu günden bugüne dek yapmış olduğu çalışmaların anlatıldığı barkovizyon gösterisi sonunda tebrik ve takdirlerini ileten MÜSİAD Ankara İl Başkanı   İlhan Erdal, Ankara İl Trafik Şube Denetleme Müdürü    Erdal Onursal ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı  Kemal Sorunur, yapılan girişimlerin ve projelerin bütün Türkiye`ye ve hatta bütün dünyaya örnek olacak nitelikte çalışmalar olduğunu, gerekli yardım ve destekler için de her zaman hazır olduklarını belirttiler.

 Ülke ve dünya ekonomisinde önemli bir pay sahibi olan otomotiv sektörünün Ankaralı paydaşlarının bir araya geldiği toplantı, sektör sorunlarının çözüme kavuşabilmesi ve otomotivcilerin birlikte hareket edebilmesi adına önemli bir adım oldu. Kayıt dışılığın önlenmesi, yetkisiz kişilerin ikinci el araç alım ve satımı yapmasının önüne geçilmesi, otomotiv ticaretindeki güven sorunu gibi Ankara`yı ve Ankara ekonomisini yakından ilgilendiren birçok öenmli konu sektör temsilcilerinin bir araya geldiği platformda değerlendirildi.

 Başkent Otomotivcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aydın Erkoç`un yaptığı sunumun büyük bir ilgiyle takip edildiği toplantı, katılımcıların Dernek Yönetim Kurulu`na yönelttikleri soruların cevaplanması ve alınan ortak kararlarla sona erdi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 



27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78