BAŞKENTLİLER SANAT MÜZİĞİNE DOYDU
Ankara Kulübü Derneği Türk Sanat Müziği Korosu , Ankara Konağı?nda bahar konseri verdi. Ankaralıların yoğun katılım gösterdiği konserde başkentliler Türk Sanat Müziğine doydu.
5.05.2016 16:17:45
0
Ankara Kulübü Derneği Türk Sanat Müziği Korosu , Ankara Konağı’nda bahar konseri verdi. Ankaralıların yoğun katılım gösterdiği konserde başkentliler Türk Sanat Müziğine doydu.
Koordinatörlüğünü Tanzel Kartal’ın yaptığı ; Ankara Kulübü Derneği Türk Sanat Müziği Konseri, Şef Ahmet Ulus yönetiminde iki bölümden oluşurken, on dokuz sanat müziği eseri seslendirildi.
Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Ankaralılar olarak Türk Sanatının her alanda güçlenmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ederken önümüzdeki dönemlerde de benzer sanat etkinlikleriyle yine bir araya geleceklerini söyledi.
Sanatseverlerin unutulmaz bir gece yaşadıkları konserin sonunda Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, konsere katılan ve koro ile şarkılar söyleyen TRT Ses Sanatçısı Selçuk Aygan’a Seymen heykeli verdi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
Anahtar Kelimeler:
BAŞKENTLİLER
SANAT
MÜZİĞİNE
DOYDU
12.4° / 6.6°
İLGİLİ HABERLER
-
1
İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 5 Yıllık Tam Akreditasyon
-
2
ABB’DEN, İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA MOTOKURYELERLE KUMANYA DAĞITIMI
-
3
Türk Oyuncu Boran Kuzum’un Yer Aldığı Netflix Dizisi Big Mistakes’ten İlk Fragman Yayınlandı
-
4
ALİ ÇELİK GURBET YILLARINI ŞARKISIYLA DİLE GETİRDİ
-
5
Özlem Koldaş’tan Soner Olgun Şarkısı
-
6
ZAFER PARTİSİ; “BAYRAM İKRAMİYESİ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TUTARINDA VERİLMELİ”
-
7
EREN YEŞİLYURT’TAN YENİ TEKLİ: “SUSMAZ KONUŞUR”
-
8
USKD, Sıfır Atık Yönetimi'ne Dikkat Çekti
-
9
Belgrad’da Türk Sanatı Rüzgârı
-
10
Aliaport’ta Bayrama Özel Seferler Başlıyor
-
11
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Aliağa’da Anıldı
-
BIST 100
16081,53%-1,27
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,73% -0,40
-
GRAM ALTIN
7254,96% 0,69
-
Ç. ALTIN
11659,19% -0,88



