Tarih: 02.09.2024 12:05

BAŞKENTLİLERİ BULUŞTURAN FESTİVAL BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bilkent Center, Şehre Dönüş Festivali ile Başkentlilere unutulmaz bir üç gün vaat ediyor! 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek bu muhteşem etkinlik, yaz tatilinin ardından evlerine dönen Ankaralıları renkli ve eğlenceli bir atmosferle buluşturacak.

Bilkent Center, “Şehre Dönüş Festivali” ile Ankara’ya dönen ziyaretçilerini renkli mi renkli bir festival ile karşılayacak. 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte; yaz tatili sebebiyle evlerinden uzak kalan, aradığı her ürünü tek çatı altında bulmak isteyen misafirlerini karşılayan Bilkent Center, birbirinden özel workshop atölyeleri, alışveriş- tanıtım stantları ile açık havada keyifli zaman geçirmek isteyenlere dolu dolu bir üç gün yaşatacak. Aynı zamanda müzik keyfide yaşatacak olan festivalin ilk gün konuğu “Serkan Kızılbayır ile Radyo Kafası” olacak. Serkan Kızılbayır’ın geniş şarkı repertuarı ve enerjik performansı, festivalin başlangıcını unutulmaz kılacak.

 

Necati ve Saykolar ile Pandami Music Sahnede

 

Birbirinden eğlenceli konserler eşliğinde alışverişe coşkuyu ortak edecek Bilkent Center’ın ikinci gün konuğu, Anadolu Folk Rock müziğinin efsanevi isimlerinden Necati ve Saykolar oldu. 70'ler ve 80'lerin unutulmaz melodilerini modern bir dokunuşla yeniden hayat veren grup, festival alanını coşku ve neşeyle doldurdu. Ziyaretçiler, bu eşsiz performansı keyifle izlerken, festival atmosferinin büyüsüne kapıldılar. Etkinliğin kapanışını ise Pandami Music yaptı. 

Festival boyunca, renkli stantlar ve keyifli alışveriş fırsatları sizi bekliyor olacak. Bilkent Center açık otoparkında gerçekleşecek bu harika festival, alışverişin yanı sıra müzik ve eğlence dolu anlar yaşamanız için ideal bir fırsat sunacak.

Tarih: 6-7-8 Eylül 

Yer: Bilkent Center Açık Otopark

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —