BAŞKENT`TE "SANDAL" SEFASI

Turizm 22.09.2013 13:04:16 0
BAŞKENT`TE


Yenimahalle Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlenen BP Club Card Mustafa Sandal konseri, Başkentlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mustafa Sandal’a ve BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu’na birer plaket verdi.
Pop müziğin sevilen ismi Mustafa Sandal, BP konserleri kapsamında Ankaralı hayranlarıyla bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla ANKAmall Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen konseri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Gürol Karahisarlıoğlu ve binlerce Ankaralı izledi.

Ankara ‘Tesir Altında’

Konser öncesinde, başarılı aranjör ve DJ Ozan Çolakoğlu, sergilediği özel DJ performansı ile tüm seyircilere keyifli anlar yaşattı.Yeni çıkan ‘Tesir Altında’ isimli maxi-single’ında yer alan şarkılarını seslendiren Sandal, ışık ve dans showlarıyla da Başkentli hayranlarından tam not aldı. Sandal’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, gece boyunca doyasıya eğlendi.

Yaşar’dan teşekkür plaketi

Konserde konuşma yapmak üzere sahneye çıkan Yaşar, Ankaralılardan büyük alkış aldı. Başkan Yaşar, “Bugün önemli bir sanatçımızın birbirinden güzel şarkılarıyla hep birlikte güzel bir gece geçireceğiz” diyerek BP’ye bu güzel organizasyon için teşekkür etti.
Konuşmasının sonunda Yaşar, Sandal’a ve BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu’na birer plaket verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKAR


Anahtar Kelimeler:
30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64