BAŞKENT`TE YENİ YEREL HAFTALIK GAZETE YAYINDA...

Haftalık, bağımsız haber-yorum gazetesi Kent Panorama çıktı. Bölgesel çapta yayın yapacak ve dağıtılacak olan Kent Panorama, her haftanın salı günü okuyucularına ulaşacağı kaydedildi.

2.12.2014 08:44:23 0
BAŞKENT`TE YENİ YEREL  HAFTALIK GAZETE YAYINDA...

Haftalık, bağımsız haber-yorum gazetesi Kent Panorama çıktı. Bölgesel çapta yayın yapacak ve dağıtılacak olan Kent Panorama, her haftanın salı günü okuyucularına ulaşacağı kaydedildi.


Gazetenin çıkış perspektifi hakkında bilgi veren İmtiyaz Sahibi Gazeteci Mevlüt Bozkur, gazeteciliğin toplumun ve bireylerin hafızasının ve tercihlerinin oluşmasında, objektif, vicdanlı habercilik yapmak gibi görev ve sorumluluklarının olduğunu hatırlatarak "Kent Panorama, bu görev ve sorumluluk anlayışıyla ortaya çıktı" dedi.

Hiç bir düşüncenin ve sermaye grubunun etkisinde ve kontrolünde olmayacaklarını  vurgulayan Bozkur, gazetenin misyonuna ilişkin  şunları söyledi.

"Kent Panorama sizin için haftalık olarak, kentin, bölgemizin nabzını tutacak ve size, kentten, bölgeden haber ve yorumlar aktaracak. 

Düşünce ve ifade özgürlüğünün evrensel ilkelerine sıkı sıkı bağlı kalacak ve halkın objektif haber alma hakkını her koşulda savunacak olan Kent Panorama, hiç bir düşüncenin, sermaye grubunun bir parçası olmayacak; Kent Panorama, kentin, bölgenin, okuyucularının bağımsız gazetesi olacak."

Kent Panorama’nın hem içerik hem de dağıtım anlamında bölgeye öncelik vereceğini belirten Bozkur, her hafta çıkaracakları Kent Panorama’nın yanısıra tamamlanma aşamasında olan www.kentpanorama.com haber sitesinin günlük güncelleneceği bilgisini verdi.

Artuklu Haber olarak yayaın hayatına yeni başlayan Kent Panorama`ya uzun soluklu yayınlar,başarı dileklerimizi iletiyoruz.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88