BATMAN VALİLİĞİ SOSYAL MARKETİ HİZMETE AÇILDI

Batman Valiliğinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek olan ?Sosyal Market?in açılışı yapıldı.

Gündem 12.05.2017 10:10:45 0
BATMAN VALİLİĞİ SOSYAL MARKETİ HİZMETE AÇILDI

Batman Valiliğinin  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek olan ‘Sosyal Market’in açılışı yapıldı.

 

Sosyal Market’ açılış programına; Vali Ahmet Deniz, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
 
 Sosyal Markette incelemelerde bulunan Vali Deniz,  Vakıf Müdürü Arslan’dan yürütülen çalışmalar hakkında  bilgi aldı.
 
Marketin açılış amacına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz,  SYDV tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinden alıp, markete getirilerek giyim ihtiyaçlarının giderileceğini belirterek, “ Kurumsal ve sistemli bir şekilde çalışacağız. Tamamen vatandaşa hizmet odaklı ve sosyal amaçlı açılan bir markettir. Yapılan yardımların bir kısmı bağışçılar tarafından karşılanırken, bir kısmı da vakfın bütçesinden karşılanmaktadır. Devlet olarak bizim amacımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyacını gidermektir. Vatandaşın yüzünün gülmesi ve onların hayır duasını almak bizler için hizmetlerin en iyisidir” dedi.
 
Konuşmasının sonunda marketin açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Deniz, kendilerine başarılar diledi.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-BATMAN
 

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90