BATMAN YARI MARATONUNDA MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TAKIMI TAKIM HALİNDE 2.OLDU

Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Valilik, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen Batman yarı Maratonunda Mardin Büyükşehir Belediyesi Atletizm takımı takım halinde 2.olarak büyük başarıya imz

18.03.2018 19:36:19 0
BATMAN YARI MARATONUNDA MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TAKIMI TAKIM HALİNDE 2.OLDU

Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Batman Valiliği desteğiyle gerçekleştirilen 2. Uluslararası Yarı Maraton’a 3 farklı ülkeden 18 kategoride toplam 470 atlet katıldı.

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen ödül törenine Vali Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Hava Tuğgeneral Coşkun UÇARCILAR, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih ÇİNTİMAR, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat ŞAHİN, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, dereceye giren atletler ve çok sayıda sporcu katıldı.

 

 

Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Valilik, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen Batman yarı Maratonunda Mardin Büyükşehir Belediyesi Atletizm takımı takım halinde 2.olarak büyük başarıya imza attı.

 

 

Ahmet alkanoğlu, Furkan Kerelti, İsa Üstemel ve Mehmet Ali Kerelti'den oluşan Atletizm takımı,Batman'da "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü" dolayısıyla, Türkiye, Kenya ve Etiyopya'dan halk koşusuyla birlikte 2345 atletin katılımıyla  düzenlenen "Uluslararası Yarı Maratonu"  bugün koşuldu.

 

Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Valilik, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle gerçekleştirilen yarı maratonunda   Mardin Büyükşehir Belediye spor kulübü takım halinde 2. Oldu Trabzonspor Diyarbakır  gibi atletizm branşında köklü takımları geride bırakmayı başaran Mardin Atletizm takımı böylece nemli bir başarıya imza attı.Batman yarı maratonunda Ferdi olarak  yarışlan Mardinli atlet Ahmet Alkanoğlu yaş kategorisinde 1. Oldu

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00