BAYAN KILIÇDAROĞLU ,YENİMEK SERGİSİ`NDE

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK kursiyerlerinin bir yıl boyunca çalışarak ortaya çıkardıkları el emeği göz nuru ürünler Ankamall AVM'de görücüye çıktı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, YENİMEK sergi açılışını CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi

Belediye Haberleri 9.06.2013 14:10:30 0
BAYAN KILIÇDAROĞLU ,YENİMEK SERGİSİ`NDE

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK kursiyerlerinin bir yıl boyunca çalışarak ortaya çıkardıkları el emeği göz nuru ürünler Ankamall AVM’de görücüye çıktı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, YENİMEK sergi açılışını CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ile birlikte yaptı. Başkan Yardımcıları Başar Bal ve Gürol Karahisarlıoğlu, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı açılışta kursiyerlerin eserlerini beğendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Türk kadınının her alanda ne kadar maharetli olduğunu görmekten çok mutlu oluyorum” dedi. 

Kılıçdaroğlu’na kursiyerlerden hediye

16 noktada eğitim gören 11 bin kursiyer, bir yıl boyunca sergiledikleri ürünleri kendi kurs merkezlerinden sonra da Ankamall AVM’de sergiledi. Tel kırmadan, biçki dikişe, ahşap boyamadan takı tasarımına kadar bir çok alanda üretilen eserleri dikkatle inceleyen ve kursiyerlerden bilgi alan Kılıçdaroğlu özellikle üç boyutlu resimlere hayran kaldı. Kadınların ürettiğini görmekten mutluluk duyduğunu belirten Yaşar, kursiyerlere başarılar diledi. Takı tasarımı kursiyerleri, kendi elleriyle yaptıkları kolyeyi Selvi Kılıçdaroğlu’na hediye etti. 

Sergiye yoğun ilgi 

Birbirinden değişik ürünleri gören vatandaşın sergiye olan ilgisi de büyük oldu. Yaşar, Kılıçdaroğlu ve Aygün ile fotoğraf çektirmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı. Kalabalığın içinden sesini duyurmaya çalışan yaşlı bir vatandaşın MS hastası kızına iş istemesi üzerine Kılıçdaroğlu, ilgileneceği sözünü vererek moral verdi.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/YENİMAHALLE


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00