Bayburt`ta Köy İlkokulunda Fotoğraf Sergisi

Bartın ?ın Esenyurt Köyü ?nde bulunan Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu ?nda Çanakkale ?de 18 Mart isimli bir fotoğraf sergisi düzenlendi.

Kültür ve Sanat 1.04.2016 10:47:17 0
Bayburt`ta Köy İlkokulunda Fotoğraf Sergisi

Bartın ‘ın Esenyurt Köyü ‘nde bulunan Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu ‘nda Çanakkale ‘de 18 Mart isimli bir fotoğraf sergisi düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü ‘nde  ülke genelinde olduğu gibi Bartın ilinde de birbirinden anlamlı etkinlikler gerçekleştirilmişti.  Gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Bartın ‘ın Esenyurt Köyü ‘nde bulunan Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu ‘nda Çanakkale ‘de 18 Mart isimli bir fotoğraf sergisi düzenlendi. Bartın İlinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polislik Şube Müdürlüğü ve Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen fotoğraf sergisi fotoğraf sanatçısı aynı zamanda da 4. Sınıf Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ın fotoğraflarından oluştu.

Fotoğraf sergisi açılışı öncesinde Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve Çanakkale ‘dek kahramanlıkları anlatan tiyatro oyunu sahnelenirken, tiyatro oyunu izleyicilerin beğenisini topladı.Tiyatro oyunu sonrasında Çanakkale ‘de 18 Mart isimli bir fotoğraf sergisinin açılışına geçildi.

Serginin açılışını Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Orhan Tor, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeki Taş ve Özkan Yıldırım, Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu Müdürü Celil Kanat,  Şehit Ahmet Poyraz Ortaokulu Müdürü Mehmet Demircioğlu birlikte yaptılar.

Çanakkale ‘de bulunan şehitliklerin yanı sıra değişik mekan ve zamanlarda çekilen Türk Bayraklarına ait fotoğrafların bulunduğu Çanakkale ‘de 18 Mart isimli sergiyi Şehit Ahmet Poyraz ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri, idarecileri, öğretmenleri, öğrenci velileri ve Esenyurt Köyü sakinleri gezdiler. Yaklaşık 1000  kişinin ziyaret ettiği serginin açılışında konuşma yapan Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir Çanakkale ‘de 1815 yılında verilen mücadelenin son derece büyük olduğunu dile getirerek Çanakkale Zaferi hakkında bilgiler verdi.  Sergiyi ziyaret eden vatandaşlara kitap ayıraçları, magnet diye tabir edilen buzdolabı süsleri, Türk Bayrakları ve balonlar hediye edildi. Serginin açılışına katılan kanka polis büyük coşkunun yaşanmasına neden olurken, öğrenciler kanka polisle bol bl hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00