Bayramda Tatilcilerin tercihi Mersin sahilleri oldu

Sahil Martı Otel ve Altın Orfoz Otel?in Genel Koordinatörü Veli Akça, bayram tatilinde doluluk oranlarının yüzde 100?lere ulaştığına dikkat çekerek, kendilerini tercih eden tatilcilere teşekkür etti.

23.06.2017 22:34:04 0
Bayramda Tatilcilerin tercihi Mersin sahilleri oldu

Sahil Martı Otel ve Altın Orfoz Otel’in Genel Koordinatörü Veli Akça, bayram tatilinde doluluk oranlarının yüzde 100’lere ulaştığına dikkat çekerek, kendilerini tercih eden tatilcilere teşekkür etti.

 

Sahil Martı Otel ve Altın Orfoz Otel’in Genel Koordinatörü Veli Akça, Ramazan Bayramı dolayısıyla tatil programı yaparak, Mersin’i tercih eden tatilcilere teşekkür etti.

 

Mersin’in hem kültürel hem de turistik açıdan Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Akça, “Mersin gerek koyları, sahilleri ve denizi, gerekse de tarihi yerleri ile Türkiye’de ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri. Özellikle turizm tesisleri konusunda da iddialı bir kent. Biz de Sahil Martı Otel ve Altın Orfoz Oteli olarak Mersin’i bu konuda en iyi temsil eden işletmeleriz. Şimdiye kadar bayram tatilini değerlendirmek isteyen misafirlerin ilgisinden memnunuz. Bu ilgi ve alakayı gösteren tatilcilere, bölgemizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BAYRAMDA URFA SIRA GECESİ, FASIL GECESİ VE DİDEM

 

Mersin’in tarihi, turistik ve doğal güzelliklerine dikkat çeken Akça, Sahil Martı ve Altın Orfoz Otelleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

 

“Mersin, tantunisinden balık restoranlarına kadar herkesin damak tadına hitap ediyor. Sahil Martı ve Altın Orfoz otellerimizde; yaz tatili boyunca zengin açık büfemiz, coffee break ikramlarımız misafirlerimize hizmet vereceğiz. Sahil Matı Otel’de yeni dizayn edilen Antik Bar’ımızda sevilen sanatçı Mami, her akşam sahnede olacak. Mersin kent merkezine yakın Sahil Martı Otel, güzel kumsalı ve denizi ile tatilcilerin gönlünce tatil yapabilecekleri bir tesis.

 

Altın Orfoz Otel’de bayram süresince Urfa sıra gecesi, fasıl programı ve sevilen sanatçı Didem ile eğlence sürecek. Altın Orfoz ise, mavi bayraklı, profesyonel ekibiyle tatilcileri bekliyor.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61