BBP`DEN AK PARTİ GEÇTİLER

Büyük Birlik Partisi (BBP) üyesi 7 kişi, partilerinden istifa ederek, AK Partiye geçiş yaptılar.

25.03.2015 18:16:13 0
BBP`DEN AK PARTİ GEÇTİLER

AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen törene, AK Parti İlçe Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gazi Karaoğlu, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet Uzunoğlu, AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğanay, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Polatlı Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları kadın kolları temsilcileri ile partililer katıldı.

AK Partiye geçiş yapan BBP’lilere rozetlerini, Gazi Karaoğlu, Ahmet Uzunoğlu ve Kürşat Erturun taktılar. 

BBP’den istifa ederek AK Partiye kayıt olan üyelerin isimleri ise şu şekilde; BBP Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Üyesi Ahmet Dönmez, BBP Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Üyesi Hakan Konuk, BBP Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı ÜyesiKahan Konuk, BBP Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Üyesi Enes Konuk, BBP Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Üyesi Ali Çevikdal, BBP Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Üyesi Ümit Doğan, ve BBP Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Üyesi M. Ali Yıldırım

Daha sonra tören’de Ülke gündemine dair bir konuşma yapan AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, "Büyük Birlik Partisinden, istifa ederek bu kutlu davaya katılan kardeşlerime hoşgeldiniz diyorum. Bu kutlu dava da bizimle beraber en iyi şekilde yürüyeceklerinden hiç şüphem yok.Hayırlı olsun." dedi 

"AK PARTİ İKTİDARI SAYESİNDE CAHİLİYE DÖNEMİ BİTMİŞTİR"

Türkiye'de cahillik döneminin bittiğinin altını çizen Karaoğlu, “Eğer ki, bugün burada şekli itibarı ile konuşmak gerekirse, bu ülke de CHP, MHP, HDP ve Paralel yapı örgütleri bugün el ele omuz omuza bize karşı kumpas çalışmalarına giriştikleri ap açık ortadadır. Biz bu ülkeyi 21. yüzyılın kafası ile yöneten bir partiyiz. Eski kafa ile değil. Tabi ki Türkiyemiz ve Polatlımızda eski Türkiye ve Polatlı değil. Türkiye'de AK Parti iktidarından sonra cahiliye dönemi bitmiştir. Ancak bunlar tarafından, bu halk cahil yerine konulmak istenmektedir.” şeklinde konuştu. 

"BOŞ MUHALEFET YAPMAYA DEVAM ETSİNER"

Karaoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Biz gittiğimiz her yerde hayır duaları ile karşılaşıyoruz. Kimin sayesinde Partimizin Kurucusu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu sayesinde, bir nedeni olmalı değil mi? Muhalefet oradan boş muhalefet yapmaya devam etsin. Bizim gittiğimiz mahallelerde bu halk bizi kucaklıyorsa, Allah sizi başımızdan eksik etmesin diyorsa ve bizden hayır dualarını eksik etmiyorsa,bunun tek sebebi ve nedeni var, AK Parti'nin hizmet odaklı bir iktidar olmasıdır.

"AK PARTİ 21. YÜZYILI ANLAYAN BİR PARTİ"

Şimdi Allaha çok şükür kalkınan ülkemiz bir daha kalkınma yoluna yükselme yoluna girdi. Konuşmamın başında söylediğim gibi AK Parti  21. yüzyılı anlayan ülkeyi ona göre hazırlayan bir parti. Maalesef bizde ki partiler, CHP hala 1920’li yılların kafası ile bakıyor. MHP 1930’lu yılların kafası ile bakıyor, Saadet Partisi 1960’lı yılların kafası ile bakıyor. AK Parti ise 21. yüzyılın kafası ile bakıyor. Onun için bizim de bu anlayışa uygun olarak adımlarımızı hızlı atmamız lazım. 

"DÜNE KADAR NEREDEYDİLER"

Kadına yönelik şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirtten Karaoğlu, "Havuz medyaları düne kadar kadın cinayetlerini neden ön plana çıkartmıyordu? Yahu çıkartsınlar, bizim korkumuz yok ki, Bunlar korksun, Bakınız bir örnek vereyim, kadına o kadar çok değer veren CHP ve MHP neden başörtüsüne karşı çıktı. Siz değil miydiniz? Başörtülü kadınları döven ve okullara almayan, bunlar değiller miydi? Bizim zamanımızda kadınlar toplumda daha çok yer aldı. Bunu halk biliyor ki, biz neden korkalım. Tabi kadına yönelik şiddete ve cinayete en çok karşı çıkan parti biziz. Bu cinayetlere dur demek içinde partimizin değerli büyükleri büyük bir çalışma içerisindeler. Bunu halk biliyor. Suyu bulandırmak, bunların işi olmuş. Bu konuyu da ayrıca kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 

"BİZİM HİÇ BİR İŞİMİZDE ÜLKE BÖLÜNMEDİ"

Biliyorsunuz ki Doğu'da ki PKK Terörü konusunda ki çözüm, İlçemiz Polatlı'da bu konu da en çok acı çeken bir ilçe AK Parti silahların susması için anaların ağlamaması için en büyük çabayı gösteren tek parti. Barış için müzakere için çaba gösteren bir parti. Yahu muhalefet sadece şuna kitlenmiş karşıyız karşı çıkacağız. Hangi işimizi takdir ettiniz ki? Takdir etmediğiniz işlerden dolayı ülke bölüncek dediniz? Ülke bölündümü hangi işimizde ülke bölündü arkadaşlar. Kirli siyaset yapmak, onların işi biz AK diye kendimize boşuna demiyoruz. Bizim alnımız AK biz yaptıklarımızı konuşuyoruz, bunu biz yaptık diyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz." dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;RÜAZGAR KABASAKAL


Anahtar Kelimeler: BBP`DEN AK PARTİ GEÇTİLER
27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04