Bebek Zıbın Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

Bebek için kullanılan zıbınlar çoğunlukla pamuklu kumaşlardan üretiliyor. Özellikle uzun kollu zıbınlar kış aylarında tercih edilebiliyor

Tanıtım Yazısı 6.12.2021 17:03:00 0
Bebek Zıbın Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

Bebek Zıbın Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

 

Bebek için kullanılan zıbınlar çoğunlukla pamuklu kumaşlardan üretiliyor. Özellikle uzun kollu zıbınlar kış aylarında tercih edilebiliyor. Bebeğin üşümesini engelliyor. Ayrıca bebeklerin her yerini kapatmakta,  sağlık açısından oldukçada elverişlidir. Genellikle bunların ince zıbınlı,  kalın zıbınlı olmak üzere ikiye ayrılıyor. Yaz aylarında ince ve kısa kollu zıbınlar tercih ediliyor. Kış aylarında ise tam tersi,  uzun kollu ve kalındır. Birçok bebek kış aylarında üşütmeden dolayı hasta olabiliyor. Bebek zıbın kullanımı oldukça fayda sağlayabiliyor.

Bebek  Zıbın Takımları ve Modelleri

Her renkte ve her çeşit zıbın bulunuyor. Zıbınların kullanımı oldukça rahat ve kolaydır. Günümüzde artık bebek zıbın çeşitleri mevcuttur. Özellikle isme özel zıbınlar yapılabiliyor.  Zıbınların etiket bölümünde kaç aylık bebeğe bakıyorsanız,  ay olarak yazıyor. Erkek bebekler içinde kız bebekler içinde türlü türlü zıbınlar bulunabiliyor. Rengarenk zıbınlar bebeklerde oldukça kaliteli bir görünüm sağlıyor. Bebek zıbın  iç çamaşırı olarak pek çok kullanılıyor. Bebeklerin olmazsa olmaz kıyafet türüdür. Ayrıca zıbınlar oldukça fazla kullanılıyor. Dilerseniz https://www.breeze.com.tr/Kiz-Cocuk/Zibin adresinden satın alabilirsiniz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52