BEDİRHAN GÖKÇE ‘SEYYAR RADYO’ İLE BİR İLKE İMZA ATTI

Yıllardır şiirleriyle ile sanatını Türkiye’ye hatta dünyaya duyuran ünlü şair – yazar Bedirhan Gökçe haftaiçi her gün Tiktok’ta saat 23.00’da başlattığı ‘Seyyar Radyo’ ile bir ilke daha imza attı.

Magazin 19.09.2023 10:41:00 0
BEDİRHAN GÖKÇE ‘SEYYAR RADYO’ İLE BİR İLKE İMZA ATTI

Yıllardır şiirleriyle ile sanatını Türkiye’ye hatta dünyaya duyuran ünlü şair – yazar Bedirhan Gökçe haftaiçi her gün Tiktok’ta saat 23.00’da başlattığı ‘Seyyar Radyo’ ile bir ilke daha imza attı. Sosyal medya mecralarına yeni bir soluk getiren Gökçe’nin programı kısa sürede büyük ilgi görürken neden Tiktok’u tercih ettiğini de açıkladı.

 

 

Yazdığı kitaplar, seslendirdiği şiirler, radyo programlarıyla uzun yıllar sevenlerinin sesi olan ünlü şair-yazar Bedirhan Gökçe en son sahnede şiirler ile şarkıları birleştirip attığı ilkler ile adından söz ettirmişti. Gökçe yine bir ilki daha hayata geçirip ‘Seyyar Radyo’ programıyla Tiktok sosyal medya mecrasına yeni bir soluk getirdi. Günümüzde sosyal medyanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Bedirhan Gökçe, canlı yayın için Tiktok’u tercih etmesinin nedenini ise şu şekilde açıklıyor: “Tüm sosyal medya mecralarını aktif olarak kullanıyorum ve gerçekleştirdiğimiz konserlerle sevenlerime ulaşmaya çalışıyorum. Radyo programlarına tekrar dönmem için de büyük bir talep vardı. Fakat bilindiği gibi artık sosyal medya daha etkili oldu. Diğer sosyal medya mecralarında ise bazı kısıtlamalar daha sık yaşanıyor. Bazen kendi çalışmalarıma bile telif hakkı istenebiliyor. Fakat  sosyal medya mecralarında, Tiktok bu anlamda daha çok imkan sunuyor. Yaptığımız program ile Tiktok’a yeni bir soluk getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz.

 

 

Sosyal medya platformları arasında kısa sürede büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Tiktok, tartışmaları da beraberinde getirdi.   Eğlence adı altında üretilen bazı içerikler tepkilere yol açarken sosyal medya kullancılarını da ikiye böldü.  Bu platforma karşı önyargılı davranılmaması gerektiğini savunan Bedirhan Gökçe sözlerini şöyle sürdürüyor:  “Başlangıçta ben de önyargılı idim. Ancak yaptığım iş ile duruşum ile orada da güzel işlere imza atacağımı düşünerek Tiktok’ta da aktif olmaya karar verdim.  Eğer sağlam duruşunuz varsa, kendinizi ortamın rengine boyamazsınız, ortamı kendi renginize boyarsınız, bizim de yaptığımız bu. Biz burada da gül açar, kendi kokumuzu yayarız. 30 yıllık geçmişimiz, duruşumuz ortadadır ve referansımızdır. Ailelerin , çocuklarımızın sizin gibi birinin yayınını dinlemesi bizim için çok değerli' sözünü duymaya başladık bile. Ya kafamızı kuma gömerek sosyal medyanın her geçen gün çocuklarımızı dibe çekeceğini seyredecegiz ya da o mecraları kendi değerlerimizle süsleyeceğiz.

 

 

Tiktok’un en kaliteli programı sloganı ile yola çıkan Bedirhan Gökçe, SEYYAR RADYO adını da takipçilerinin verdiğini belirtti. Adına yakışır şekilde gittiği her yerden yayınını kesintisiz yapacağını ve bu mecrada birçok ilke imza atacağının altını çizen Gökçe “Sizler de lütfen Tiktok’a olan ön yargınızı bir kenara bırakıp, en azından bir kez bu yayını izleyin, özellikle de cuma geceleri yayınlanan TÜRKÜ GECESİNİ” ifadelerini kullandı. Bedirhan Gökçe, birbirinden güzel şiirleri seslendirerek sevenlerinin kalbine dokunmaya devam ediyor. Müzik ziyafeti ile de hem hüzünlendirip hem coşturan Gökçe, haftaiçi her gün şiir severleri 23.00 – 01.00 saatleri arasındaki Tiktok canlı yayınına bekliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: BEDİRHAN GÖKÇE ‘SEYYAR RADYO’
31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19