BELÇİM BİLGİN`İN LONDRA`DAKİ ALEM DERGİSİ RÖPORTAJININ ÇEKİM GÖRÜNTÜLERİ

Alem dergisi bu hafta başarılı oyuncu Belçim Bilgin ile Londra?da bir araya geldi. Alem dergisi Yayın Koordinatörü Gözde Yörükoğlu?nun gerçekleştirdiği samimi röportajın fotoğraflarını ise James D.Kelly çekti.

31.08.2017 12:23:01 0
BELÇİM BİLGİN`İN LONDRA`DAKİ ALEM DERGİSİ RÖPORTAJININ ÇEKİM GÖRÜNTÜLERİ

 

Alem dergisi bu hafta başarılı oyuncu Belçim Bilgin ile Londra’da bir araya geldi. Alem dergisi Yayın Koordinatörü Gözde Yörükoğlu’nun gerçekleştirdiği samimi röportajın fotoğraflarını ise James D.Kelly çekti. Çekimler güzel oyuncu Bilgin’in evinde ve Londra sokaklarında 1 gün boyunca sürdü.

Belçim Bilgin, 1 yıl boyunca Londra’da oğlu Rodin ile neler yaptığını, Londra’ya nasıl gitmeye karar verdiğini Yörükoğlu’na açıkladı.

 

 

“HERKES BİRBİRİNİN YANINDA AMA FARKLI FARKLI YEŞEREBİLİR. BİZİMKİ BİR İLİŞKİ ÖRNEĞİNDEN ÇOK FARKLI.”

 

Nasıl karar verdin Londra’ya taşınmaya? Kararından memnun musun?

Biz geçen sene tam Kördüğüm bitti sonrasında Rodin’le tatildeydik. Yılmaz da Tatlım Tatlım’ın film çekimlerine hazırlanıyordu. Diziyle ilgili yapımcılardan bir ricam vardı. Senaryo konuştuğumuzdan farklı bir yöne gidiyordu.

Bir anda, karşılıklı anlaşarak bir ortak nokta bulduk. En sonunda da onlardan bana, ‘’Tamam Belçim çıkıyorsun’’ telefonu geldi. Geçen sene 20 Ağustos tarihindeydi sanırım. Telefonu kapattım ve düşündüm. Daha öncesinde hiç böyle bir planlamamız yoktu ama böyle bir fırsatımız olsa, Rodin ile bir seneliğine bir yere gidebilsek ne güzel olur, değişiklik olur diye düşünmüştük. Ama o senenin o an olduğunu hiç bilmiyordum. Tamamen tesadüf. Telefonu kapatınca, hemen Yılmaz’ı aradım. ‘’Yılmaz, biz Rodin ile 1 sene Londra’da kalsak’’ dedim. Çünkü Yılmaz zaten çiftlikte, onun için biz ha İstanbul’dayız ha Londra’da uzaklık olarak bir farkı olmayacak, yaşamımızı değiştirecek bir durum yoktu.

Yılmaz Erdoğan çiftlik içinde başka bir hayat kurgusunun içinde sen de daha karakterine uygun bir dünyanın içindesin. Zıt kutupların birbirini çekmesi gibi geliyor bana ilişkiniz. Çok keyifli bir sistem oluşturulmuş gibi sanki…

Herkes birbirinin alanlarına saygılı olduğu sürece ve birbirlerinin hayallerine destek olduğu sürece güzel. Herkes birbirinin yanında ama farklı farklı yeşerebilir. Bizimki bir ilişki örneğinden çok farklı. Bu kurgulanan bir şey değil ben köye gittiğimde de çok mutlu oluyorum ve orası bambaşka bir dünya… Yani toprakla olan ilişkisi açısından bile bambaşka bir tat veriyor bana. Anne olmak da bunun bir getirisi. Rodin’in okulu, ihtiyaçları dolayısıyla şehir hayatından kopabilecek bir noktada değilim. Aslında zaten çiftlik de tecrid bir hayat gibi değil. Çiftlik acayip kalabalık oluyor her zaman. Sinemanın, hayallerin çok konuşulduğu bir yere dönüştü orası…

 

Neler yapıyorsun film çekiyordun ne oldu ?

Başrollerini Halil Sezai ve Ata Berk Mutlu ile paylaştığım Rüzgar filminin çekimleri çok yoğundu. Film bitti paydos dedik ve 17 Kasım gösteri tarihi diye vedalaştık herkesle.

 

Şu sıralar neler yapıyorsun?

Londra’ya geldim vize ve Rodin’in okulu ile ilgili bazı işlemler tamamlamam gerekiyordu onları yapmaya geldim, iki günlüğüne. Sonra İstanbul’a geri geleceğim. Bir dizi çekimim olacak. Ancak bu alternatif bir dizi, internetten yayınlanacak. 7 YÜZ adını taşıyan dizide benim oynayacağım bölümün adı “Karşılaştırmalar”. Yönetmenliği Ceylan Özgün Çelik’e ait…


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00