Belediye Başkanı Aşkın?dan Okul Ziyaretleri

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, ?İlçemizde bulunan kırktan fazla eğitim kurumumuzun hepsine ayrı ayrı ziyaretlerde bulunarak idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini yerinde dinledik.

Belediye Haberleri 6.12.2019 19:03:52 0
Belediye Başkanı Aşkın?dan Okul Ziyaretleri

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “İlçemizde bulunan kırktan fazla eğitim kurumumuzun hepsine ayrı ayrı ziyaretlerde bulunarak idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini yerinde dinledik. Okullarımızın gerek altyapı gerek üst yapı gerekse de kültürel ve sosyal aktivitelerinde gereken desteği vermeye gayret ettik. Öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarını rahatça sürdürebilmelerini arzu ediyoruz. Bunu sağlamak amacıyla da eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle sohbet edip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz.” dedi.

 

Okullarımıza desteklerimiz sürecek

 

Başkan Aşkın; “Belediyemiz teknik kadroları, eksikleri bulunan okullarda yaptıkları aplikasyon çalışmalarının ardından belediyemizin imkanları doğrultusunda eksiklerini tamamlayarak burada eğitim öğretim gören yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu konuda gerçekten hassas davranıyoruz. Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceği.” dedi.

 

Emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı Başkan’dan öğretmenlere teşekkür

 

Başkan Aşkın, “Yaptığımız ziyaretlerimizde bizleri sıcak ve samimi karşılayarak misafir eden, ülkemizin yarınlarını inşa eden tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00