Belediye Başkanı Şahin’den aşure ikramı

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’den, Bahçelievler mahallesinde bulunan Midyat Belediyesi Zekiye Midyat Kadın Ve Aile Merkezi önünde aşure dağıttı.

Mardin 20.07.2024 17:44:00 0
Belediye Başkanı Şahin’den aşure ikramı

,Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’den, Bahçelievler mahallesinde bulunan Midyat Belediyesi Zekiye Midyat Kadın Ve Aile Merkezi önünde aşure dağıttı.


Muharrem ayı sebebiyle Midyat Belediyesi tarafından ilçe sakinlerine bolluk ve bereketin simgesi olan aşure ikram edildi.

 

Midyat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Zekiye Midyat Kadın Ve Aile Merkezi önünde binlerce kişiye aşure ikram edildi.


Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, kazanın başına geçerek tek tek vatandaşlara aşure dağıttı.


Başkan Şahin, “Birliğimizin, kardeşliğimizin ve beraberliğimizin simgesi olan Mübarek Muharrem ayı vesilesiyle vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Göreve geldiği günden bu yana Midyatlı vatandaşlarla birlikte olduk. Midyat halkımız için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışıyoruz. Ayrım yapmadan Türkü, Arabı, Kürdü, Müslümanı, Ezidisi, Süryanisi, farklı din ve mezheplerde bulunan ilçemizde herkese ulaşmaya gayret ediyoruz. Tarih ve manevi yönden büyük bir değer olan Midyat’ımıza hep birlikte çok daha güzel yere getirmek için çalışıyoruz. Bugün de böyle güzel bir ayda ve günde hemşehrilerimize aşure ikram etmek istedik. Sosyal ve hizmet belediyeciliğini gönül belediyeciliği ile pekiştirmeye devam edeceğiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


 

 

 

 


38° / 24°
  • BIST 100

    10891,42%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55