BEŞİKTAŞ SON DÖNEMEÇTE....

Beşiktaş 0-0 rövanşında Londra`da Arsenal ile karşılaşacak.

Spor 27.08.2014 13:04:06 0
BEŞİKTAŞ SON DÖNEMEÇTE....

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi`nde 0-0 rövanşında Londra`da Arsenal ile gruplara kalma mücadelesi verecek.

Bu nefesleri kesecek karşılaşma saat  21:45`de başlayacak.

Arsenal Stadyumu`nda oynanacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu`ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia`nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak.

Beşiktaş ilk maçta Atatürk Olimpiyat Stadı`nda deyim yerindeyse Arsena`li elinden kaçırdı. Siyah-beyazlılar, rakibi ile golsüz berabere kalmıştı ve bir çok net gol pozisyonundan faydalanamamıştı.

Beşiktaş, Londra`da gollü beraberlik veya galibiyet aldığı takdirde adını gruplara yazdıracak. Karşılaşma, ilk maçta olduğu gibi 0-0 tamamlanırsa uzayacak. Arsenal`in her türlü galibiyeti de İngilizleri Devler Ligi`ne taşıyacak.  

Atiba dönüyor

Beşiktaş`ta Arsenal ile yapılan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Atiba Hutchinson, rövanş mücadelesinde takımındaki yerini alabilecek. Feyenoord maçlarında orta sahada ortaya koyduğu futbolla takımın tur atlamasında pay sahibi olan Kanadalı oyuncu, antrenmanlarda temposunu artırarak eksiklerini giderdi ve hazır hale geldi. 

Arsenal`de 3 eksik

Şampiyonlar Ligi`nde üst üste 16 sezondur mücadele etme başarısı gösteren Arsenal`da ise Beşiktaş maçı öncesi eksik oyuncuların varlığı teknik direktör Arsene Wenger`i sıkıntıya düşürdü. Siyah-beyazlı takımla oynanan ilk mücadelede kırmızı kart gören Aaron Ramsey`in yanı sıra Mikel Arteta ve Olivier Giroud`un sakatlığı bulunuyor.

İşte mutemel 11`ler:

Arsenal: Szczesny, Monreal, Mertesacker, Chambers, Debuchy, Flamini, Cazorla, Alex-Oxlade, Özil, Wilshere, Sanchez

Beşiktaş: Tolga, Ramon Motta, Ersan, Pedro Franco, İsmail, Veli, Atiba Hutchinson, Olcay, Oğuzhan, Mustafa, Demba Ba


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00