BEŞİR TUNÇ`TAN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

İzmir Konfederasyonu Genel Sekreteri ve İzmir Mardinliler Federasyonu geçmiş dönem Genel Başkanı Beşir Tunç, ?Birbirimize iyi davranmalı, Allah?ın dilsiz kulları havanlara sahip çıkmalı, doğayı korumalı ve israftan kaçınmalıyız? dedi.

Mardin 25.05.2020 13:23:42 0
BEŞİR TUNÇ`TAN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

İzmir Konfederasyonu Genel Sekreteri ve İzmir Mardinliler Federasyonu geçmiş dönem Genel Başkanı Beşir Tunç, “Birbirimize iyi davranmalı, Allah’ın dilsiz kulları havanlara sahip çıkmalı, doğayı korumalı ve israftan kaçınmalıyız” dedi.

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tunç’un mesajında doğa sevgisi ve dayanışma ön plana çıktı. Tunç mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Mübarek Ramazan ayının sonuna geldik ve Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Tüm insanlık büyük bir salgınla mücadele içindeyken İslam alemi de buruk bir Ramazan ayı geçirdi. Ölülerimizi İslam töresine göre gömemediğimiz, acımızı bile paylaşamadığımız bir Ramazan ayı oldu.

 

Buna rağmen dostluğu, dayanışmayı, kardeşliği unutmadan oruçlar tutuldu ve elden geldiğince yardım eli uzatıldı. Bu zorlu zamanlarda muhtaç insanları unutmayan herkesten Allah razı olsun.

 

Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz; ama bir şeyleri de unutmamamız lazım. İnsanlığın salgın belasından dersler çıkarması gerektiğini aklımızdan çıkarmayalım. Birbirimize iyi davranmalı, Allah’ın dilsiz kulları havanlara sahip çıkmalı, doğayı korumalı ve israftan kaçınmalıyız. Allah’ın bize sunduğu bu nimet dolu dünya ancak bu şekilde yaşanılır ve güzel olabilir.

 

Hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevdiklerinizle sağlıklı bir ömür dilerim.”Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07