BEYAZ TV YORUMCULARI MARDİNLİ GENÇLERLE BULUŞTU

Mardin Gençlik Festivali Başladı.Programın İlk Konukları Beyaz Futbol Yorumcuları Oldu

Mardin 18.05.2017 11:20:39 0
BEYAZ TV YORUMCULARI MARDİNLİ GENÇLERLE BULUŞTU

Mardin Gençlik Festivali Başladı.Programın İlk Konukları Beyaz Futbol Yorumcuları Oldu.

 

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi ortaklığında düzenlenen Mardin Gençlik Festivali başladı. Festivalin ilk konukları ise Beyaz TV ekranlarında yaptıkları Beyaz Futbol isimli programıyla tanınan Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz oldu.

 

 Kentte ilk olarak Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ı ziyaret eden üçlü daha sonra gençlerle buluşmak ve Beyaz Sohbet isimli programı gerçekleştirmek üzere Atatürk Kültür Merkezi’ne geçti. Dolu olan salonda ülkedeki futbol ile ilgili gençlerle sohbet eden üçlü futbolun geleceğini de soru ve cevaplar ile masaya yatırdı.

 

Programın açılış konuşmasını moderatörlüğü de üstlenen Ertem Şener gerçekleştirdi. Mardin’de olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Şener, “Bizleri dünyanın en köklü, en güzel, ve en kutsal topraklarından birisi olan Mardin’de ağırladığınız için teşekkür ederiz. Dünyanın her yerine samimiyetle gidip, bizlere gönül veren herkesle birebir sohbet etmek istiyoruz. Fakat işlerimizin yoğunluğu nedeniyle maalesef başaramıyoruz. Mardin’den bize öneri geldiğinde ise severek geldik. Biz bu memleketi ve bu ülkeyi çok seviyoruz. Hangi düşünceden hangi fikirden, hangi dinden, hangi dilden ve hangi ırktan olursa olsun, hep beraber Türkiye’yiz. Onun için bütün saydığım özellikleri içinde barındıran Mardin’de olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu topraklarda bu havayı solumak bizlere onur verdi” dedi.

 

Mardin’e ilk defa geldiğini dile getiren Beyaz Futbol Yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar ise şunları söyledi: “Mardin benim her zaman gelmek istediğim hayallerimin yaşadığı bir şehirdi. Bu kentin tarihi ve özel bir yer olduğunu duymuştum. Mardin’de bulunduğu birkaç saat içinde şehrin çok entelektüel ve farklı mozaiklerin birleştiği önemli bir kent olduğunu kendim tescil ettim. Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Sayın Mustafa Yaman benim için böyle özel bir kentte çok özel bir validir. Çünkü kendisi Mardin’e tıpkı kendi şehri gibi sahip çıkıyor ve onun için fedakarca çalışıyor. Bu nedenle kendisinin ricası üzerine hiçbir maddi bir beklenti içine girmeden buraya geldik”.

 

“Mardin’e her geldiğimde ayrı bir heyecan içindeyim” diyen Beyaz Futbol Yorumcusu ve Fenerbahçeli Eski Futbolcu Abdülkerim Durmaz ise, “Buraya daha önce futbolculuğum ve teknik direktörlüğüm döneminde birkaç kez geldim. Eski Mardin’i çok seviyorum. Bu nedenle Mardin’in şahsımda çok güzel bir yeri vardır. Buradan bize davet geldiğinde hiç çıkar gözetmeksizin seve seve geldik. Çok yere gidiyoruz. Çoğu da ücret mukabilinde gittiğimiz işlerdir. Buradan Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimizin çağrısını aldığımızda hiçbir maddi kaygı gözetmeden koşarak geldik. Gençlerle buluşmamıza vesile olan herkese teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Programdan sonra  Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz’a Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Burak Tuzlu çiçek takdim etti.


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00