BEYLİKDÜZÜ ?NDE OLTA BALIKÇILARI RASTGELE DİYECEK

Beylikdüzü?nün sahilleri bu kez Olta Balıkçılığı Yarışması?na ev sahipliği yapacak. İsteyen her vatandaşın katılabileceği yarışlarda balıklar dostluk için tutulacak.

23.11.2017 12:34:51 0
BEYLİKDÜZÜ ?NDE OLTA BALIKÇILARI RASTGELE DİYECEK

Beylikdüzü’nün sahilleri bu kez Olta Balıkçılığı Yarışması’na ev sahipliği yapacak. İsteyen her vatandaşın katılabileceği yarışlarda balıklar dostluk için tutulacak.

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonuyla 26 Kasım Pazar günü Gürpınar Sahili’nde yapılacak yarışlar, keyifli anlara sahne olacak.  Denizin tadını en keyifli haliyle çıkarmak için ilçe halkını sahilde çeşitli etkinliklerle buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez de balıkçılara “Rastgele” diyecek. Belediyenin, oltayagel.com ile birlikte düzenlediği etkinlik olan Gürpınar Sahili’nde yapılacak Olta Balıkçılığı Yarışması amatör, profesyonel, balık tutma hobisi olan her yaştan vatandaşı bir araya getirecek.

 

Vatandaşın ilçenin kıyılarını en verimli şekliyle kullanması için düzenlenen bu etkinlikte de çeşitli kategorilerde yapılacak kıyasıya yarışların sonunda dereceye girenlere ödül verilecek. 

 


Yapılacak yemli yarışmada tutulan balıkların boyuyla, yine o balık türü için belirlenen puan çarpılarak belirlenecek sonuçlarla yarış sürdürülecek. Yarışmacılar çiftler ve tekler olarak 2 kategoride uzun mesafe atış, uzaktan atış ile hedef vurma ve yem ile balık yakalama yarışlarını gerçekleştirecek. Yarışmayla ilgili tüm prosedüre www.beylikduzu.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00