BEZCİ`DEN TUNALI VE KIZILAY`DA ESNAF ZİYARETİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Tunalı Hilmi Caddesi ve Kızılay`da esnafı ziyareti gerçekleştirdi.

9.05.2016 09:21:42 0
BEZCİ`DEN TUNALI VE KIZILAY`DA ESNAF ZİYARETİ
 
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Tunalı Hilmi Caddesi ve Kızılay'da  esnafı ziyareti gerçekleştirdi.
 
#AnkarayıSeviyorum Ankara Alışveriş Günleri Kampanyası çerçevesinde esnafı ziyaret edenBezci'nin ilk durağı Tunalı Hilmi Caddesi üzerindeki Çelikler Pasajı idi. Pasajda yer alan dükkanları tek tek ziyaret ederek, esnaflar ve müşterileri ile sohbet eden Bezci, esnafın genel durumu ve iş yoğunluğu hakkında bilgi aldı. Ankara Ticaret Odası tarafından hazırlanan üzerinde#AnkarayıSeviyorum sloganı bulunan tişört ve şapkaları esnafa hediye eden Bezci, esnaftan müşterilerine kampanya hakkında bilgi vererek destek olmalarını istedi. 

Bezci,  "Başkent'te ticareti canlandırmak ve Ankaralıların sokağa çıkmasını sağlamak için Ankara'yı Seviyorum Alışveriş Kampanyası düzenledik" diyerek kampanya hakkında bilgi verdi.Ankara Ticaret Odası'nın esnafı ve halkı bilgilendirmek için afişler hazırlayarak esnafa dağıttıklarını da kaydeden Bezci, "Üzerinde -Buradan Alışveriş Yapıyorum Ankara'yı Seviyorum- yazan afişleri mağazalarınıza asarak,  ATO olarak verdiğimiz 3 Mercedes CLA ve 40 FIAT Egea'nın müşterilerinizden birine çıkacağını anlatın" dedi. 

Kampanya çerçevesinde 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında kredi kartı ya da banka kartı ile 25 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkesin araba çekilişine katılmaya hak kazanacağını  belirten ATO Başkanı Bezci, "Herhangi bir kayıt yaptırmaya veya form doldurmaya gerek olmadan, kredi kartı ya da banka kartıyla alışveriş yapan herkes, arabalar için çekiliş hakkı kazanacak. Bu konuda, Bankalararası Kart Merkezi ile çalışma yürütüyoruz. Kredi kartı ve banka kartıyla yapılan her 25 TL'lik alışveriş, bir çekiliş numarası kazandırıyor. Kampanya ardından Milli Piyango yetkilileri noter huzurunda çekilişimizi yapacak ve otomobiller talihlilerin olacak" dedi. 

Esnafla tek tek ilgilenen ATO Başkanı Bezci, hediye otomobillerden birinin sergilendiği Çelikler Pasajı'nda av malzemeleri satan bir dükkandan alışveriş de yaptı. Bezci, Anneler Günü nedeniyle de  pasajın kadın çalışanlarına ve kadın müşterilere karanfil hediye etti. Bezci, "Anneler bizim başımızın tacıdır, bugün onları da mutlu etmek istedik ve karanfil dağıttık" dedi. 
 
ATO Başkanı Bezci daha sonra Kızılay'daki Soysal Pasajı'nı ziyaret etti. Bezci burada da esnafla sohbet ederek piyasaların durumu hakkında bilgi aldı. 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90