BİK ŞUBE MÜDÜRÜ GÜNBEGİ`DEN, MÜSİAD BAŞKANI KASAP`A PLAKET

Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürlüğüne atanmasından bu yana Mardin Basını için başarılı çalışmalara imza atan BİK Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Müsiad Mardin Şubesini ziyaret etti.

Mardin 25.03.2015 10:02:10 0
BİK ŞUBE  MÜDÜRÜ GÜNBEGİ`DEN, MÜSİAD BAŞKANI KASAP`A  PLAKET

Basın İlan Kurumu Mardin Şube  Müdürlüğüne atanmasından bu yana Mardin Basını için başarılı çalışmalara imza atan BİK Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Müsiad Mardin Şubesini ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi,Müsiad Mardin Şube Başkanlığına geçen günlerde seçilen ve Mardin Basın Camiasına  yakın ilgi göstererek önemli destek sağlayan Başkan Nurettin Kasap'a Osmanlı İmparatorluğu Devlet Arması işlemeli el emeği, göz nuru Bakır Tepsi'den oluşan Plaketi sunarak,Sağladığı desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.


Musiad Mardin İl Başkanı Nurettin Kasap ta BİK Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  dile  belirterek,Kendisine sunulan Plaket'ten dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan BİK Mardin Şube Müdürü Günbegi, “Basın İlan Kurumu Türkiye’de bir kaç büyükşehir dışında yaygınlaşmamış bir kurumdur. Mardin Şubemizde 2 Mayıs 2014’te kuruldu. 6 günlük 10 haftalık olmak üzere 16 gazeteye hizmet ediyoruz. Yeni büyükşehir yasasıyla ’Büyükşehir sınırı il sınırından hareketle’ yapılan mevzuat değişikliğiyle ilimize bağlı ilçeler de görev alanımıza girdi. Avrupa’nın birçok gelişmiş ülkesinde yerel basına faklı şekilde destekler bulunuluyor. Türkiye’de ise bu destekler resmi ilan üzerinde yapılıyor. Basın İlan Kurumu olarak bizlerde gazetelerimizden bazı şeyler istiyoruz. Birincisi halkı bilgilendirilmesidir. Gazetelerin hepsinin birbirine benzemesi birbirinin fotokopisi gibi olmamalıdır. Temel olan halkın bilgilendirilmesi noktasında gazetelerin bu vazifelerini yapmasını istiyoruz" dedi.


 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00