BİLAL ERDOĞAN TÜGVA TEMSİLCİLİK AÇILIŞLARI İÇİN MARDİN`E GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan,TÜGVA Midyat ve Dargeçit Temsilciliklerinin açılışını yapmak üzere Mardin?e geldi.

27.02.2019 17:41:07 0
BİLAL ERDOĞAN TÜGVA TEMSİLCİLİK AÇILIŞLARI İÇİN MARDİN`E GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu TÜGVA  Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan,TÜGVA Midyat ve Dargeçit Temsilciliklerinin açılışını yapmak üzere Mardin’e  geldi.

 


TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı )Midyat Temsilciliği ile Dargeçit İlçe Temsilciliğinin açılışı için  Mardin'e  gelen Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ile çevre il ve ilçe temsilcileri eşlik etti.

 

 

Bilal Erdoğan’ın Midyat İlçe Temsilciliğinin açılışına TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, 22.dönem Mardin milletvekili Süleyman Bölünmez, Eski Mardin Milletvekil ve Ak Parti Mardin eski il başkanı Nihat Eri,  Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşler Başkan Yardımcısı  4. ve 5. Dönem MKYK Üyesi Zeynep Alkış, Midyat ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, Ak Parti Midyat Belediye Başkan  adayı Veysi Şahin,Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Melih Güneştan,Ak Parti Midyat ilçe Gençlik kolları Başkanı Veysel Gökçe,AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, TÜGVA Mardin İl Temsilcisi  Mesut Çetin, Midyat ilçe temsilcisi Zeki Çiçek, ve partililer katıldı.

 

Midyat ilçesinde gelişnde Bilal Erdoğan, tarihi Cevat paşa Camisi’nde kıldığı öğle namazının ardından Midyat esnafını ziyaret etti.

 

Midyat çarşısında esnafın yoğun ilgisi ile karşılanan Erdoğan vatandaşları dinleyerek sorun ve taleplerini not aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını da ileten  Bilal Erdoğan, Midyat esnafı tarafından alkışlarla karşılandı.

 

Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün kutlanan Doğum Günü dolayısıyla    saf kehribardan hazırlanan tespih ile  bir tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a götürmek üzere  kabul etti.Hediyeleri TÜGVA Midyat ilçe temsilcisi Zeki Çiçek'ten alan Bilal Erdoğan hediyeler için teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00