Bingo, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Sponsoru Oldu

Hızlı tüketim ürünleri sektörünün global oyuncularından Hayat Kimya, Bingo markasıyla Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru oldu.

Spor 9.02.2024 16:45:00 0
Bingo, Türkiye Voleybol Federasyonu

 

Hızlı tüketim ürünleri sektörünün global oyuncularından Hayat Kimya, Bingo markasıyla Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru oldu. Bingo, ‘Tertemiz Duyguların Sponsoru’ olarak A Milli Kadın Voleybol Takımı’na destek verecek.

 

Türkiye’nin markası Hayat Kimya’nın ev bakım kategorisindeki markası Bingo, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile  iş birliğini düzenlenen imza töreninde kamuoyuyla paylaştı. 1987 yılından beri tüketicilerin yanında olan marka, tertemiz duyguları sahiplenerek, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yanında yer alıyor. Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru olan Bingo, önümüzdeki dönem için A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, A Milli Kadın Voleybol Takımı Oyuncuları Hande Baladın ve Gizem Örge ile yeni bir iş birliğine de imza attı.

 

‘’Tertemiz Duyguların Sponsoru’’ olarak Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları ile güç birliği yapan Bingo’nun bu anlamlı iş birliğini duyurduğu imza töreni; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Hayat Kimya Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı, Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, A Milli Kadın Voleybol Takımı Oyuncuları Hande Baladın ve Gizem Örge, TVF Yönetim Kurulu Üyeleri, Hayat Türkiye yöneticileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

 

’’Milyonlarca evde şimdi de “Tertemiz Duyguların Sponsoru’’ olarak varız!

 

Hayat Kimya Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı yaptığı açıklamada; “Hızlı tüketim ürünleri sektörünün global oyuncularından Hayat Kimya olarak, ev bakım kategorisindeki amiral markamız Bingo ile 1987’den bu yana milyonlarca evde, kadınların, ailelerin yanında yer alarak pek çok duyguyu paylaşıyoruz. Tıpkı kadın voleybol milli takımımız gibi biz de bu topraklarda doğan ve global pazarlarda emin adımlarla büyüyen güçlü bir markayız. Büyük bir gurur ve mutlulukla Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru olduğumuzu da duyurmak isteriz. Türk voleybolunun nezaketinin, kalitesinin ve en nihayetinde zaferlerinin bizim bu alana girmemizde bizi çok motive ettiğini söylemek isterim. Sponsorluğumuz, Türkiye'nin voleybolunun daha da ileriye taşınmasına destek olma kararlılığımızın bir yansıması. İş birliğimizin milli takımlarımız için hayırlı olmasını diliyoruz. Başarılı, zaferlerle dolu ve mutlu bir iş birliği olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ” Bingo’nun bu desteği bizim için çok kıymetli”

 

İmza töreninde konuşan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Bugün yine Türk voleybolu adına imza atacağımız güzel bir iş birliği için bir aradayız. Bu iş birliğiyle Hayat Kimya’nın öncü ve lider markası Bingo, ‘Tertemiz Duyguların Sponsoru’ olarak Filenin Sultanları’nın resmi sponsoru oldu. Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımız; Türk kadınını, Türk voleybolunu sahada başarıyla temsil ederken Bingo markasının da desteğini yanımızda hissetmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hayat Kimya’nın spor alanındaki ilk sponsorluğunun da voleybolla olması mutluluğumuzu ve gururumuzu katbekat arttırdı. İş birliğimizin zaferlerle, başarılarla dolu olmasını temenni ediyor, başta Hayat Kimya Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı ve Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı olmak üzere tüm Hayat ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19