BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ KİMSE YOK EDEMEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Akgün Lülü, Diyarbakır?da ve Şırnak?ta şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajında bulundu.

13.04.2016 14:54:13 0
BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ KİMSE YOK EDEMEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Akgün Lülü, Diyarbakır’da ve Şırnak’ta şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajında bulundu. Teröre lanet yağdıran Lülü, “Ülkemizin birlik ve bölünmez bütünlüğünü kimse yok edemeyecek” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Akgün Lülü, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal ve Şırnak’ta bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen Uzman çavuş Cihangir Can için taziye mesajı yayınladı. Lülü mesajında teröre lanet yağdırırken ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hiçbir gücün yok edemeyeceğini söyledi. Mevcut iktidarın terörü desteklediğini söyleyen Lülü, “AKP İktidarı korku imparatorluğu yaratarak ülkede istedikleri gibi at koşturmak istiyorlar. Bu planı da hayata geçirmek için terörü kullanıyorlar. Unutulmamalıdır ki PKK, AKP’nin taşeronudur. Bunun için akan her kanın ve verilen her şehidin sorumlusu AKP’dir” dedi.

Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunun ancak ve ancak milletin kararlığı ile bozulacağını da söyleyen Lülü, “Akan kanın ve dökülen gözyaşlarının artık son bulması dileği ile hemşehrimiz olan her iki şehidimize de Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00